Aircondition service på alle bilmærker

Får du korrekt aircondition service på dit airconditionanlæg i bilen, vil det være billigere i drift. God service forlænger også holdbarheden og køleevnen. Ring til os for at få den rigtige aircondition service af din bil.

Vi tilbyder aircondition service på bilens ventilationsanlæg, fordi det er en vigtig parameter for at holde dit anlæg kørende. Det er vigtigt at holde systemet ved lige såvel sommer som vinter. Manglende vedligeholdelse betyder trypisk forringet holdbarhed, kølekraften nedsættes også, og så får du en dårligere driftsøkonomi. Vi sørger for korrekt afmålt mængde kølemiddel. Det sparer på bilens hestekræfter, så din bils motor yder mere. Med aircondition service hos os får du rigtig justering af dit anlæg.

Ring til os i dag og bestil tid for rigtig aircondition bil service.

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpligtende

Brugte biler

Se vores udvalg af brugte biler

Find os

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at få rettet og malet evt. buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner og er derfor kontrolret af FDM, så du som kunde altid kan føle dig tryg og sikker på at få den bedste service.

Låne bil

Vi sørge for, at kunden nemt kommer frem og tilbage til vores værksted, da vi ved, hvor svært det er at undvære sin bil. Vi tilbyder udlejningsbil, og ellers er vi meget fleksible med at hente og bringe folk, så det er mindst muligt generende for kunden at stå uden sin bil.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med alt det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre på bedste og hurtigste vis.