Aircondition service på alle bilmærker

Får du korrekt aircondition service på dit airconditionanlæg i bilen, vil det være billigere i drift. God service forlænger nemlig både holdbarheden og køleevnen. Ring til os for at få den rigtige aircondition service af din bil – uanset mærke.

Vi tilbyder aircondition service på bilens ventilationsanlæg, da dette er et vigtigt parameter for at holde dit anlæg kørende. Det er vigtigt, at holde systemet ved lige såvel sommer som vinter. Manglende vedligeholdelse betyder typisk forringet holdbarhed, nedsættelse af kølekraft, samt en dårligere driftsøkonomi. Vi sørger for korrekt afmålt mængde kølemiddel, hvilket sparer på bilens hestekræfter, så din bils motor kan yde mere. Med aircondition service hos os får du altså rigtig justering af dit anlæg – Selvfølgelig til en god pris.

Ring til os i dag og bestil tid for rigtig aircondition service til din bil.

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpligtende

Brugte biler

Se vores udvalg af brugte biler

Find os

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vi er en del af AutoPartner på vores værksted. Derfor kommer FDM jævnligt på besøg og udfører kontrol. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi henter dig også gerne, så din hverdag kan fortsatte som normalt, mens din bil er på værksted. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med alt det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre på bedste og hurtigste vis.