Service- og reparationsaftale

Hold bil uden økonomiske overraskelser

auto mechanic at car suspension repair work

Undgå uforudsete udgifter med en service- og reparationsaftale fra kun 499 kr. pr. mdr.*

fdmkontrolFå en Service- og reparationsaftale hos dit lokale AutoPartner værksted, K2 Biler, og få styr på omkostningerne. Hos K2 Biler kan du nu få en service- og reparationsaftale på din bil, så du ikke får ubehagelige overraskelser, når din bil skal på værksted. Med en service- og reparationsaftale betaler du et fast månedligt beløb, og slipper dermed for uforudsete udgifter til din bil.

Få styr på omkostningerne

Som bilejer har du mulighed for at vælge mellem to aftaler i forbindelse med service og reparationer, så du kan få den aftale, der passer til dig og dine behov. Kontakt os for at få oplyst din månedlige udgift på en service- og reparationsaftale.

Service- og reparationsaftale

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du føler dig tryg ved at køre din bil på værksted. At du kan stole på, at vi behandler både dig og din bil ordentligt. At kvaliteten er i top, fra du kommer til du går. Derfor kvalitetskontrollerer FDM nu alle AutoPartner værksteder mindst én gang årligt, og dermed også os. FDM kommer uanmeldt og tjekker bl.a. om arbejdet på din bil er udført fagligt korrekt, og om fakturaen stemmer – dvs. at du ikke betaler for mere end det udførte arbejde. FDM kontrollerer også, om der er ekstra ting på bilen, der bør repareres.

Uanset bilmærke får du her hos K2 Biler et værksted hvor:

  • Vi udfører service og reparationer på alle biler
  • Vi benytter O.E godkendte reservedele
  • Vi har samme efteruddannelse og kontrol som mærkeværkstederne
  • og hvor du taler direkte med mekanikeren

Praktiske informationer

Din bil må ikke være ældre end 5 år og må max have kørt 150.000 km. ved indtegning. Bilen skal være serviceret efter bilfabrikkernes forskrifter og gennemgået af et AutoPartner værksted, inden en aftale kan tegnes.
Aftalen dækker stort set alle omkostninger til service, vedligeholdelse og reparation.

Aftalen er til dig, der gerne vil have styr på dine månedlige omkostninger. Aftalen kan anbefales til alle biler.

Aftalen dækker de nødvendige services i henhold til bilfabrikanternes forskrifter, dvs. omkostninger til service, arbejdsløn, reservedele, væsker, bremser, tandrem m.m.

Aftalen er til dig, der gerne vil have styr på de faste omkostninger til service.

Det med småt

*) For en bil med motorstørrelse 0-1400 cm3 ved max 10.000 km/år. Prisen pr. mdr. afhænger af motorstørrelse og antal kørte km pr. år. Din bil må ikke være ældre end 5 år og må max have kørt 150.000 km ved indtegning. Bilen skal være serviceret efter bilfabrikkernes forskrifter og gennemgået af et AutoPartner værksted, inden en aftale kan tegnes. Prisen tillægges månedligt opkrævningsgebyr samt SFA (skadeforsikringsafgift). Prisen på serviceaftalen er inkl. moms.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få et tilbud

Det er gratis og uforpligtende

Brugte biler

Se vores udvalg af brugte biler

Vi har fået ny adresse

K2 Biler
Energivej 23
2750 Ballerup

Kontakt os

Tlf.: 71 74 74 00
E-mail:
info@k2biler.dk

 

 

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Derfor kommer FDM jævnligt på besøg og udfører kontrol. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lånebil

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi henter dig også gerne, så din hverdag kan fortsætte, mens din bil er på værksted. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Paste your AdWords Remarketing code here