Tandremsskift

K2 Biler – tandremsskift

Udskiftning af tandrem

Søger du en skarp pris på tandremsskift?

Hvornår har din bil sidst fået skiftet tandrem? Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi at få det gjort hurtigst muligt.

Der kan på sigt være mange penge at spare, da det kan være en bekostelig affære ikke at få det gjort.

Hos K2 Biler tilbyder vi udskiftning af tandrem til fordelagtige priser.

Der er ikke noget generelt interval for, hvornår din bil skal have skiftet tandrem, men i bilens servicebog er opgivet et kilometerinterval, der indikerer hvornår det er tid til udskiftning.

Hvis bilen har overholdt de anbefalede serviceeftersyn, burde du være på den sikre side, men dobbelttjek lige for en sikkerheds skyld.

Udskiftning af tandrem

Kan jeg selv gøre noget?

Hvis du sørger for at køre regelmæssigt i bilen, og ikke udsætter den for ekstreme temperaturer, er du med til at vedligeholde tandremmen i det daglige.

Men da tandremmen er placeret i bilen, så den ikke umiddelbart kan ses, er det bedst at være på den sikre side, og få tandremmen skiftet efter servicebogens anbefalinger.

Husk at tandremmen er livsvigtig for, at din bil kan køre. Vi tilbyder selvfølgelig også udskiftning af kilerem.

Skift af tandrem – pris

Med vores konkurrencedygtige pris på udskiftning af tandrem kan du trygt besøge vores AutoPartner bilværksted i Ballerup ved København.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

K2 Biler er det oplagte valg, når der skal skiftes tandrem. Det kan være farligt for bilen, hvis du undlader at udskifte motorens tandrem.

Et brud på en tandrem kan i værste fald koste dig en helt ny motor til din bil. Derfor bør du ikke spøge med de faste terminer for udskiftning af tandrem.

Det er vores erfaring, at det typisk bliver fem til ti gange dyrere at få repareret følgerne af en knækket tandremrem frem for udgiften til at få remmen skiftet. Der er derfor ingen grund til at vente, til det er for sent.

Kontakt os allerede i dag på 71 74 74 00 for at bestille tid til din bils tandremsskift.

Ønsker du tandremsskift i Ballerup?

Hvis du søger et autoriseret værksted, der tilbyder udskiftning af tandrem i Ballerup, så har du hos K2 Biler fundet det værksted i København, der kan hjælpe med netop dette. Kontakt os allerede i dag og book tid til udskiftning.

Efter en udskiftning af tandremmen kan du roligt køre videre med god samvittighed uden at skulle spekulere mere på, om tandremmen pludselig vil springe, og (i værste fald) ødelægge bilens motor.

Udover at tilbyde tandremsskift, kan vi på værkstedet i Ballerup tilbyde mange andre ydelser til vedligehold af din bil. Måske er det tid til et serviceeftersyn?

Det klarer vi nemt hos K2 Biler, som er autoriseret AutoPartner værksted.

Dette er en garanti for dig som kunde, at alt forløber korrekt på vores værksted.

Vi benytter kun godkendte reservedele, yder garanti og tilbyder lånebil, hvis din egen bil’s service eller reparationer kræver et længere ophold hos os – Vi lover at passe godt på den så længe! Vi udskifter tandrem på alle bilmærker, så uanset om du skal have et Skoda service, eller et tjek på din Toyota eller en helt anden bil, så klarer vi naturligvis det.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde