Reparation af stenslag

autoriseret-rudecenter-300x114

Skader og stenslag på forruden af din bil? Det klarer vi – hurtigt og billigt!

Ring til os i dag på 71 74 74 00 eller skriv på info@k2biler.dk

Stenslag i forruden er svære at undgå.

De fleste bilister har været ude for denne ærgerlige skade på et eller andet tidspunkt.

Heldigvis kan næsten alle stenslag på forruden repareres, men det er helt afgørende, at der sættes tidligt ind med en professionel forsegling af stenslaget.

Hvis ikke man reagerer med det samme, når man bliver opmærksom på problemet, vil der samle sig støv og andre urenheder, som kun forværrer skaden.

Udskiftning af bilruder i Ballerup

Hos dit autoværksted K2 Biler  i Ballerup kan du få transparente klistermærker til at sætte over stenslaget som beskyttelse, indtil du har tid til, at lade os reparere dit stenslag på forruden.

Vi har også mulighed for at tilbyde dig en lånebil, mens vi reparerer din bil.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Derfor kommer FDM jævnligt på besøg og udfører kontrol. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi henter dig også gerne, så din hverdag kan fortsætte, mens din bil er på værksted. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Luk menu