Se vores udvalg af brugte biler

Ring til os i dag på 71 74 74 00

Vi er medlem af Autobranchen Danmark,
som skaber tryghed for dig som kunde

K2 Biler – Bilforhandler i Ballerup

At handle bil er ofte en stor beslutning, der kan være forbundet med masser af spørgsmål omkring garanti, bilens stand og sælgerens troværdighed. Når du handler hos K2 Biler, så kan du handle trygt – vi har nemlig:

• Garanti via Autopartner
• Stor ekspertise indenfor alle bilmærker
Alt indenfor servicering af bil

Vi har i mere end et årti hjulpet et stort antal danskere i og omkring Ballerup samt Københavnsområdet med alt indenfor servicering af bil samt at gøre en god og sikker bilhandel – vi vil også gerne handle med dig.

Vi vægter tryghed frem for alt. Vores engagerede team af bileksperter står klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebil indenfor de givne økonomiske rammer.

Køb brugte biler i Ballerup – så ved du, at du har gjort en god handel ved din lokale bilforhandler.

Bilforhandler i Ballerup

Når du skal ud og investere i en ny bil, der ikke er fabriksny, men derimod brugt, er det vigtigt, at du handler med nogen, som du er helt tryg ved at handle med. Det er en stor beslutning at købe en bil, og der er tit en masse spørgsmål omkring både bilens stand, og om der er garanti på bilen. Når du handler hos K2 Biler, der forhandler brugte biler i Ballerup, kan du være tryg ved handlen, for her hos K2 Biler yder vi nemlig garanti via AutoPartner, vi har stor ekspertise inden for alle bilmærker, og vi laver alt inden for service og reparationer af alle slags biler.

Din lokale bilforhandler i Ballerup

I mere end 10 år har vi hjulpet et stort antal mennesker i Københavnsområdet, Ballerup og omegn med at gøre en god og sikker bilhandel. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til dig og dit behov.

Ekspertise indenfor alle bilmærker

Her hos K2 Biler har vi et team af professionelle mekanikere, der har en stor ekspertise inden for alle bilmærker. Derfor kan vi trygt hjælpe dig med at finde den bil, du drømmer om, inden for de givne økonomiske rammer. Efterfølgende kan vores mekaniker i Ballerup hjælpe med montering af anhængertræk samt montering af motorvarmer

Garanti via AutoPartner

Køb en brugt bil hos K2 Biler i Ballerup, så du kan være sikker på, at du har gjort en god handel. Du ved, at du får garanti via AutoPartner samtidig med, at vi gør alt, hvad vi kan for at servicere dig og din bil på bedst mulig vis.


Ring til os i dag på 71 74 74 00