Vi er din AutoPartner i Ballerup

AutoPartner er din garanti for professionel mekanikerhjælp. Vi tilbyder kompetent værkstedsassistance i Ballerup for alle bilmærker.

Ring til os i dag på 71 74 74 00

En tillidssag

Som deltager i AutoPartner samarbejdet – en landsdækkende autoværkstedskæde med næsten 200 tilknyttede værksteder – er vi dit foretrukne valg for autoværksted i Ballerup ved København.

Vores mekanikere følger naturligvis AutoPartners krav om løbende efteruddannelse, så vi altid vil kunne foretage nødvendige reparationer på alle nye biler på markedet – også modeller med den mest avancerede teknologi.

Du kan trygt overlade din bil til vores professionelle bilværksted – din faste AutoPartner.

Derfor vælger vore kunder os

  • Vores mekanikere efteruddannes løbende
  • Værkstedet kontrolleres af CAC Certificering
  • Vi bruger O.E godkendte reservedele

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner.

Vi er et CAC Certificeret værksted.

CAC Certificering er en kontrol af alle de interne faktorer, der spiller ind, for at kunne yde en god kvalitet og tilbyde en god kundeservice. Det gælder bl.a. kontrol af kundefaciliteter, værkstedsudstyr, tekniske data, efteruddannelse etc. CAC Certificeringen udføres én gang årligt. Se mere på www.caccertificeret.dk

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde