Vi er din AutoPartner i Ballerup

AutoPartner er din garanti for professionel mekanikerhjælp. Vi tilbyder kompetent værkstedsassistance i Ballerup for alle bilmærker.

Ring til os i dag på 71 74 74 00.

En tillidssag

Som deltager i AutoPartner samarbejdet – en landsdækkende autoværkstedskæde med næsten 200 tilknyttede værksteder – er vi dit foretrukne valg for autoværksted i Ballerup ved København.

Vores mekanikere følger naturligvis AutoPartners krav om løbende efteruddannelse, så vi altid vil kunne foretage nødvendige reparationer på alle nye biler på markedet – også modeller med den mest avancerede teknologi.

Du kan trygt overlade din bil til vores professionelle bilværksted – din faste AutoPartner.

Derfor vælger vore kunder osfdmkontrol

  • Vores mekanikere efteruddannes løbende
  • Værkstedet kontrolleres af FDM
  • Vi bruger O.E godkendte reservedele

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Derfor kommer FDM jævnligt på besøg og udfører kontrol. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi henter dig også gerne, så din hverdag kan fortsætte, mens din bil er på værksted. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Luk menu