God pris på udskiftning af kobling hos K2 Biler

Vi har en god pris på udskiftning af kobling på din bil

Kobling

Vi kan fortælle dig, hvornår det er tid til at få skiftet kobling. Det varierer fra bilmærke til bilmærke, men hos K2 Biler har vi erfaring med servicering og reparation af alle gængse bilmærker, og vi reparerer din bil til en pris, du som bilejer vil kunne glæde dig over.

ford-kobling

Professional udskiftning af kobling

Vi monterer ny kobling i din bil – hurtigt og effektivt. Vores professionelle team af erfarne mekanikere står klar med årelang ekspertise i alle former for reparationer af biler, uanset mærke og årgang. Lad K2 Biler byde ind med en attraktiv pris på udskiftning af din kobling.

Vi er medlem af AutoPartner, som er din garanti for, at du får en ordentlig udskiftning af din kobling. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale om din kobling.

Få et tilbud

Det er helt gratis og uforpligtende

Brugte biler

Se vores udvalg af brugte biler

Find os

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner og bliver derfor jævnligt kontrolleret af FDM, så du som kunde altid kan føle dig tryg og sikker på at få den bedste service.

Lånebil

Vi sørger for, at kunden nemt kommer frem og tilbage til vores værksted, da vi ved, hvor svært det er at undvære sin bil. Vi tilbyder lånebiler til vores kunder, og ellers er vi meget fleksible med at hente og bringe folk, så det er mindst muligt generende for kunden at stå uden sin bil.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med alt det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre på bedste og hurtigste vis.