God pris på udskiftning af kobling hos K2 Biler

Få en god pris på udskiftning af koblingen på din bil – brug formularen til højre. Du kan også ringe på 71 74 74 00 eller skrive på info@k2biler.dk

Udskiftning af kobling. Søger du en skarp pris på udskiftning af kobling?

Professionel udskiftning af koblingford-kobling-300x225

Vi monterer ny kobling i din bil – hurtigt og effektivt. Ring til os i dag på 71 74 74 00 eller skriv på info@k2biler.dk

Vores professionelle team af erfarne mekanikere står klar med årelang ekspertise i alle former for reparationer af biler, uanset mærke og årgang.

Lad K2 Biler byde ind med en attraktiv pris på udskiftning af din kobling.

Vi er medlem af AutoPartner, som er din garanti for, at du får en ordentlig udskiftning af din kobling.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale om din koblingVores værksted i Ballerup kan det hele

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Derfor kommer FDM jævnligt på besøg og udfører kontrol. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi henter dig også gerne, så din hverdag kan fortsætte, mens din bil er på værksted. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Luk menu