Aircondition service på alle bilmærker

Når du får korrekt service på dit airconditionanlæg i bilen, vil det være billigere i drift.

God aircondition service forlænger nemlig både holdbarheden og køleevnen.

Ring til os i dag på 71 74 74 00 eller skriv på info@k2biler.dk og få den rigtige aircondition service af din bil – uanset mærke.

Vi tilbyder aircondition service på bilens ventilationsanlæg, da dette er et vigtigt parameter for at holde dit anlæg kørende.

Det er vigtigt, at holde systemet ved lige såvel sommer som vinter.

Manglende vedligeholdelse af bilens aircondition anlæg betyder typisk forringet holdbarhed, nedsættelse af kølekraft, samt en dårligere driftsøkonomi.

Vi sørger for korrekt afmålt mængde kølemiddel, hvilket sparer på bilens hestekræfter, så din bils motor kan yde mere.

Med aircondition service hos os får du altså rigtig justering af dit anlæg.

Hos K2 biler får du aircondition service til meget fornuftige priser!

Aircondition service? Bestil service

Professionel aircondition service – Hurtigt og billigt.

Hos K2 Biler tilbyder vi professionel og billig aircondition service på alle biler – uanset mærke og årgang. Vores erfarne team af mekanikere står klar til såvel serviceeftersyn som alle former for reparationer med både professionelt udstyr og O.E. godkendte reservedele.

Tag en uforpligtende snak med os og få et godt tilbud

Vi gør det let og billigt for dig at være bilejer. Vi tilbyder:

  1. Et professionelt team af mekanikere
  2. Garanti via Autopartner
  3. Alt indenfor service af bil

Du er altid i gode hænder med K2 Biler som din foretrukne mekaniker. Vores fuldt up-to-date værksted sikrer dig de bedste betingelser for god og sikker service af din bil. Vi byder bl.a. på:

  • Mulighed for lånebil
  • Mulighed for at blive hentet og bragt

Professionel håndtering af dit aircondition anlæg er med til at forlænge både holdbarheden og køleevnen på din bil. Såvel sommer som vinter er det af afgørende betydning for din bils driftsøkonomi.

Aircondition service i Ballerup – Hurtigt, effektivt, billigt!

Det har aldrig været lettere at få service på din bil. Vi gør det hurtigt, effektivt og billigt for dig at være bilejer med attraktive priser og hurtig service. Vi servicerer især:

  • Bilejere i og omkring Ballerup
  • Bilejere i og omkring Københavns-området

Gode kunderelationer er den vigtig del af vores altid gode service, ligesom vi også er yderst fleksible, når det gælder mulighed for lånebil eller at hente dig, når din bil er på værksted.

Vi ved, at din bil er en vigtig del af din hverdag – derfor gør vi den vigtig for os og sikrer dig den bedste mulige og ikke mindst hurtige service, så du på ingen tid kan få din bil tilbage igen.

Vi tilbyder tryghed frem for alt – derfor har du også garanti via Autopartner, når du får din bil serviceret hos os. Det skal være trygt at være bilejer.

Vi udfører vores arbejde med stor præcision under kontrollerede forhold. Her er servicen i top. Vores værksted i Ballerup tilbyder det hele. Det er en del af vores altid gode service.

Tag en gratis og uforpligtende snak med os omkring dine muligheder. Sammen finder vi en løsning, så du på ingen tid kan blive godt kørende. Kontakt os og hør mere om vores Aircondition service, priser mv.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Vi tilbyder lejebil, så du nemt kommer frem og tilbage. Bor du i vores nærområde tilbyder vi også hente og bringe service. Ring til os for at høre nærmere.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.