Aircondition service på alle bilmærker

Når du får korrekt service på dit airconditionanlæg i bilen, vil det være billigere i drift.

God aircondition service forlænger nemlig både holdbarheden og køleevnen.

Ring til os i dag på 71 74 74 00 eller skriv på info@k2biler.dk og få den rigtige aircondition service af din bil – uanset mærke.

Vi tilbyder aircondition service på bilens ventilationsanlæg, da dette er et vigtigt parameter for at holde dit anlæg kørende.

Det er vigtigt, at holde systemet ved lige såvel sommer som vinter.

Manglende vedligeholdelse af bilens aircondition anlæg betyder typisk forringet holdbarhed, nedsættelse af kølekraft, samt en dårligere driftsøkonomi.

Vi sørger for korrekt afmålt mængde kølemiddel, hvilket sparer på bilens hestekræfter, så din bils motor kan yde mere.

Med aircondition service hos os får du altså rigtig justering af dit anlæg.

Hos K2 biler får du aircondition service til meget fornuftige priser!

Aircondition service? Bestil service

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Derfor kommer FDM jævnligt på besøg og udfører kontrol. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi henter dig også gerne, så din hverdag kan fortsætte, mens din bil er på værksted. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Luk menu