Aircondition service

K2 Biler – Aircondition service

Aircondition service på alle bilmærker

Når du får korrekt service på dit airconditionanlæg i bilen, vil det være billigere i drift.

God aircondition service forlænger nemlig både holdbarheden og køleevnen.

Vi tilbyder aircondition service på bilens ventilationsanlæg, da dette er et vigtigt parameter for at holde dit anlæg kørende.

Aircondition service inkl. moms kr. 500,- *

*ekskl. evt. påfyldning af kølemiddel

Din bil fortjener det

Tre trin til god vedligeholdelse

01

Regelmæssig bilpleje

Det er vigtigt, at holde systemet ved lige såvel sommer som vinter. Manglende vedligeholdelse af bilens aircondition anlæg betyder typisk forringet holdbarhed.

02

Spring ikke over

Nedsat kølekraft giver en dårligere driftsøkonomi. Vi sørger for korrekt afmålt mængde kølemiddel, hvilket sparer på bilens hestekræfter, så din bils motor kan yde mere.

03

Få professionel hjælp

Med aircondition service hos os får du den korrekte justering af dit anlæg udført af et professionelt team af mekanikere og med garanti via Autopartner..

K2 Biler – Aircondition service

Ønsker du professionel aircondition service?

Hos K2 Biler tilbyder vi professionel og billig aircondition service på alle biler – uanset mærke og årgang. Vores erfarne team af mekanikere står klar til såvel serviceeftersyn som alle former for reparationer med både professionelt udstyr og O.E. godkendte reservedele.

Høj kvalitet på service

God kundeservice

Erfarne medarbejdere

Fleksibel tidsbestilling

Aircondition service til meget fornuftige priser!

Hos K2 Biler tilbyder vi professionel og billig aircondition service på alle biler – uanset mærke og årgang. Vores erfarne team af mekanikere står klar til såvel serviceeftersyn som alle former for reparationer med både professionelt udstyr og O.E. godkendte reservedele.

Samling af væske eller utætheder kan også minimere både komfort og temperaturregulering. Et godt indeklima er vigtig for bilens værdi – også, hvis du en dag skal sælge.

Bestil tid til aircondition service

Vores erfarne team af mekanikere elsker ikke bare at skrue i biler – de har stor ekspertise indenfor alle områder af reparation og servicering. Her har vi stor erfaring med alle bilmærker og sørger for omhyggelig håndtering af hver opgave. Ingen grund til at vente. Vi har gjort det let at få god, billig og ikke mindst professionel service af alle bilmærker og alle typer reparationer. Vi er eksperter i aircondition service!

Kig forbi vores hyggelige værksted og tag en snak med os, book online eller giv os et kald på tlf. 71 74 74 00 – vi glæder os til at lære dig og din bil at kende. Vi samler nemlig på gode kunderelationer.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ønsker du professionel aircondition service?

Aircondition service inkl. moms kr. 500,- *

*ekskl. evt. påfyldning af kølemiddel

Aircondition service i Ballerup – hurtigt, effektivt, billigt!

Vi gør det let og billigt for dig at være bilejer. Vi tilbyder:

Du er altid i gode hænder med K2 Biler som din foretrukne mekaniker. Vores fuldt up-to-date værksted sikrer dig de bedste betingelser for god og sikker service af din bil. Vi byder bl.a. på:

  • Mulighed for lejebil
  • Mulighed for at blive hentet og bragt

Professionel håndtering af dit aircondition anlæg er med til at forlænge både holdbarheden og køleevnen på din bil. Såvel sommer som vinter er det af afgørende betydning for din bils driftsøkonomi.

Det har aldrig været lettere at få service på din bil. Vi gør det hurtigt, effektivt og billigt for dig at være bilejer med attraktive priser og hurtig service. Vi servicerer især:

  • Bilejere i og omkring Ballerup
  • Bilejere i og omkring Københavns-området

Gode kunderelationer er den vigtig del af vores altid gode service, ligesom vi også er yderst fleksible, når det gælder mulighed for lånebil eller at hente dig, når din bil er på værksted.

Vi ved, at din bil er en vigtig del af din hverdag – derfor gør vi den vigtig for os og sikrer dig den bedste mulige og ikke mindst hurtige service, så du på ingen tid kan få din bil tilbage igen.

Vi tilbyder tryghed frem for alt – derfor har du også garanti via Autopartner, når du får din bil serviceret hos os. Det skal være trygt at være bilejer.

Vi udfører vores arbejde med stor præcision under kontrollerede forhold. Her er servicen i top. Vores værksted i Ballerup tilbyder det hele. Det er en del af vores altid gode service.

Tag en gratis og uforpligtende snak med os omkring dine muligheder. Sammen finder vi en løsning, så du på ingen tid kan blive godt kørende. Kontakt os og hør mere om vores Aircondition service priser mv.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde