Professionelt Citroën værksted

K2 Biler – dit lokale værksted

Citroën værksted i Ballerup

Er du på udkig efter Citroën værksted i Ballerup og omegn, så er K2 Biler lige noget for dig.

Vi byder nemlig på et professionelt team af mekanikere med styr på både viden, bilmærker og årgange, så du kan få kosteffektiv bilreparation til aftalte tid.

Vi udfører alle typer services hurtigt, nemt og billigt med O.E. godkendte reservedele. 

3 års garanti på udført arbejde

Vi er stolte af at være et professionelt Citroën værksted. Derfor giver vi også gerne garanti på vores arbejde. Vi tilbyder endvidere garanti via Autopartner.

Vi gør det let for dig at vælge vores Citroën service med et team af veluddannede mekanikere, der lever op til alle gældende forskrifter om efteruddannelse.

Vores viden, udstyr og faciliteter er altid helt i top, så du kan føle dig i trygge hænder, når du gør brug af vores værksted. Vi samler på gode kunderelationer med vores altid gode service, faglige ekspertise og bilreparation indenfor aftalte tidsrammer.  

Vores CAC certificerede autoværksted sikrer dig up-to-date udstyr, faciliteter og ikke mindst løbende efteruddannelse, så vi altid har den nyeste viden til rådighed, inden vi udfører reparation af netop din bil.

Bevar fabriksgarantien

Når du får udført reparation og service af din bil på et autoriseret værksted, så er du også med til at sikre fabriksgarantien på din bil. Uanset om det drejer sig om et Citroën, Renualt eller Peugeot service.

Professionelle mekanikere sikrer professionelle løsninger, der holder og lever op til alle gældende standarder og regler på området. 

  • Vi overholder alle forskrifter
  • Vi bruger kun O.E. godkendte reservedele
  • Vi har den nødvendige ekspertise

Har du spørgsmål til den bedste løsning for dig og din bil, så tøv ikke med at spørge os – vores faglige ekspertise rækker vidt, og vores engagerede team af mekanikere sætter en stor ære i at finde de mest optimale løsninger på alle biludfordringer – store som små.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Book nemt online

Det behøver hverken at være besværligt at bestille tid ved din mekaniker eller at skulle undvære din bil. Vi gør det let med mulighed for online booking.

Der er flere muligheder, når du skal bestille tid:

  1. Benyt vores kontaktformular
  2. Skriv til info@k2biler.dk
  3. Ring til os på 71 74 74 00

Book allerede i dag og glæd dig til at få din bil i de bedste hænder – vores team af professionelle mekanikere står klar til omhyggeligt, effektiv og professionel service af din bil. 

Har du brug for et professionelt Citroën værksted i Ballerup?

Hvis du søger et Citroen værksted i Ballerup, så har du hos K2 Biler fundet det værksted i København, der kan hjælpe med netop dette.
Kontakt os allerede i dag og book tid.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde