E-værksted

K2 Biler – E-værksted

K2 Biler kan stå for reparation og service af både Hybrid- og Elbiler

Man hører meget om den grønne omstilling, hvor vi som samfund skal udfase brugen af fossile brændstoffer, og det kan allerede ses på de danske veje, hvor el- og hybridbiler vinder mere og mere indpas.

Dette er vi klar over hos K2 Biler, som er en del af AutoPartner, og vi ved også, hvad der kræves, når el- eller hybridbiler skal igennem service, eller have foretaget forskellige reparationer.

Service og reparation af el- og hybridbiler

Vi hjælper med alle slags el- og hybridbiler, så besøg K2 Biler uanset, om du er ejer af en Tesla, BMW, WV, Toyota osv.

Vi tager os af alle biler, uanset fabrikant og model, så kontakt os i dag og lad os finde en tid, som passer dig, så din el- eller hybridbil kan fortsætte med at køre, som den skal.

Elbil værksted

Hos K2 Biler er vi en del af AutoPartner, og derfor har vores medarbejdere den fornødne viden, som kræves, når man arbejder med den højspænding, som får elbiler til at køre, hvilket er absolut nødvendigt, når man arbejder med el- og hybridbiler.

Både for din sikkerheds skyld, men også for mekanikerens sikkerhed, da el- og hybridbiler skal behandles med respekt og forsigtighed, så man undgår ulykker.

Vores e-værksted er udstyret med den nødvendige teknologi, det rette værktøj og vi bruger kun originale og godkendte reservedele, så du er sikret produkter i tilfredsstillende kvalitet, når din el- eller hybridbil skal igennem service eller reparation hos K2 Biler.

Vi udfører service efter de forskrifter, som kræves af fabrikanten.

På denne måde bevarer du fabriksgarantien på din el- eller hybridbil. 

e-værksted- K2 Biler i Ballerup

Mangler du en partner til din hydrid- eller elbil? 

K2 Biler er en del af AutoPartner, hvis ‘e’ angiver, at der er tale om et e-værksted, som opfylder alle forskrifter inden for el- og hybridbiler.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det grønne ‘e’ er et symbol, som betyder, at der her er tale om et e-værksted, som har de kompetencer, som kræves til service og reparation af el- og hybridbiler fra mærker såsom: Tesla, i3, Toyota eller BMW og de mange andre bilproducenter, som fremstiller elbiler og hybridbiler til det danske marked.

Mangler du en partner til din hydrid- eller elbil?

Der kommer hele tiden nye producenter til, og hos K2 Biler kan vi hjælpe dig uanset, om du har en elbil, en hybridbil, plugin-hybrid eller en mild-hybridbil. Du kan finde mere information om de forskellige mærker og modeller på vores hjemmeside, eller kontakte en af vores medarbejdere.

Du kan altid kontakte K2 Biler, hvis du har spørgsmål til reparationer og serviceeftersyn af din elbil, eller hvis du vil høre mere om, hvordan det er at køre i en elbil.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan rådgive dig om, hvordan det er at køre i en el- eller hybridbil, hvis du har været vant til konventionelle biler. Der er en række ting, som man bør tænke over, inden man anskaffer sig en hybrid- eller elbil, og vores erfarne og hjælpsomme medarbejdere kan hjælpe dig igennem denne proces.

I mellemtiden kan det nævnes at:

Det ofte er mindre kompliceret at foretage service og reparationer på el- og hybridbiler i forhold til konventionelle biler, der kører på fossilt brændstof, og vi kan altid fremsende et uforpligtende tilbud, hvis du kontakter K2 Biler.

Serviceeftersyn foregår også anderledes, da man ikke skal skifte olie eller tændrør, men til gengæld skal batterier og ladestik serviceres.

Bremserne på elbiler bruges anderledes end bremserne på konventionelle biler. Kontakt os for mere information om dette.

Elbiler består også af dele, som bliver slidt ved brug, som bremser og dæk.

Elbiler er nemmere at vedligeholde, hvilket betyder at du sparer penge.

Udledningen af co2 kommer an på, hvilken type strøm, som du bruger og hvor meget strøm din elbil bruger pr. kørte km. 

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde