Fiat værksted

Fiat værksted

Fiat værksted

Hos K2 Biler står vi klar til at hjælpe dig med din Fiat, eller andre bilmærker.

Vi har mange års erfaring indenfor reparation og service af biler fra alle producenter, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig, hvis noget på din bil skal fixes.

Vi er et autoriseret Fiat værksted i Ballerup, som dækker hele Københavnsområdet, da vi er placeret tæt på motorvejen.

Vi har lang erfaring med service og reparation af Fiat biler, så lad os være dit nye Fiat værksted, hvis tryghed, kvalitet og service er vigtigt for dig, når du skal have bilen på værksted.

Vi dækker alle opgaver indenfor service og reparation af biler, og vores dygtige mekanikere står klar til at give dig køreglæden tilbage.

Vi ved hvor vigtig din bil er i din hverdag, og har derfor et pænt udvalg af lejebiler, så du ikke behøver at tage bussen, imens din bil er på vores Fiat autoværksted.

Fiat Service i Storkøbenhavn

Vores autoværksted er placeret i Ballerup, hvor det er nemt at komme til fra hele Københavnsområdet.

Her foretager vi alle opgaver indenfor reparationer og serviceeftersyn af alle bilmærker, og vi har lang erfaring med biler fra Fiat.

Vores dygtige mekanikere står klar til at foretage et Fiat serviceeftersyn, så du er sikker på eventuelle problemer, opdages i tide.

Ligesom meget andet her i livet bliver problemerne, og i dette tilfælde også regningen, kun mere komplicerede jo senere de opdages.

Manglende serviceeftersyn kan også være et problem i forhold til bilens fabriksgaranti, så kontakt os i dag, og lad os finde en tid til serviceeftersyn af din Fiat.

Bevar fabriksgarantien 

Når man køber en ny bil, er denne dækket af en fabriksgaranti, som sikrer at fejl fra producentens side ikke bliver din hovedpine.

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.
  • Feltet skal udfyldes
  • Feltet skal udfyldes
  • Feltet skal udfyldes
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Som nævnt bliver skader, og andre problemer med ens bil, kun mere komplicerede jo længere man venter, og derfor dækker fabriksgarantien kun, hvis man sørger for at bilen serviceres efter producentens forskrifter.

Kontakt os derfor i dag, så vi kan aftale en tid til serviceeftersyn af din Fiat, så du kan bevare fabriksgarantien og undgå ubehagelige, og dyre, overraskelser i fremtiden.

Hos K2 Biler finder du ikke kun et professionelt Fiat værksted, men bl.a. også Seat værksted, hvor vi står klar til at foretage serviceeftersyn, og hjælpe hvis der skal foretages reparationer af din bil.

Vi er medlemmer af Autopartner, som giver 3 års garanti på reservedele og udført værkstedsarbejde, så du kan være helt tryg ved at vælge K2 Biler i Ballerup.

Har du brug for et professionelt Fiat værksted i Ballerup?

Hvis du søger et Fiat værksted i Ballerup, så har du hos K2 Biler fundet det værksted i København, der kan hjælpe med netop dette.
Kontakt os allerede i dag og book tid.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde