Ford service

K2 Biler – dit lokale Ford værksted

Professionelt Ford værksted

Hos K2 Biler gør vi det let at være Ford bilejer – også når det gælder Ford service. Med lang erfaring indenfor en række kendte bilmærker som dette, så står vores professionelle team af mekanikere klar til at tage sig godt af din bil.

I mere end 10 år har vi været det foretrukne sted at få repareret bil, handle bil og få rådgivning omkring diverse bilmærker for en lang række borgere i og omkring Ballerup og Københavnsområdet. Vi vil også gerne være dit foretrukne valg af værksted. Derfor byder vi på:

 • Alt indenfor servicering af bil
 • Up-to-date værksted
 • Up-to-date viden
 • O.E. godkendte reservedele

Med det nyeste indenfor udstyr og O.E. godkendte reservedele, så ved du, at du får service af højeste kvalitet, når du gør brug af vores værksted. Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse fra start til slut, når du handler med os. 

Hele 3 års garanti på udført arbejde

Vi er stolte af vores store ekspertise og ikke mindst vores mange gode kunderelationer. Vi vægter tryghed frem for alt. Derfor får du også god og tryg service, når du benytter dig af vores professionelle værksted. Uanset om det er et Ford service eller et Citroën service. Vi er eksperter i serviceeftersyn på alle bilmærker. Vælg os fordi: 

 1. Garanti via Autopartner
 2. Tryghed frem for alt
 3. Gode kunderelationer

Vi er et autoriseret Ford værksted, som du kan stole på – vi holder, hvad vi lover. Her får du nemlig hele 3 års garanti på det arbejde, som vi udfører på din bil. 

Vi har garanti via Autopartner. Det skal være trygt at være bilejer – derfor har vi valgt denne ordning for at give vores kunder en sikker handel. Vi tilbyder, ud over bilreparationer, også rådgivning, leasing og salg af biler. 

Altid dygtigt håndværk

Vores engagerede team af medarbejdere er ikke alene store entusiaster, når det gælder biler, mærker og årgange – her er vi også stolte af vores profession. 

 1. Erfarent team af mekanikere
 2. Solidt kendskab til mærker og årgange
 3. Stor lidenskab for autoreparationsfaget
 4. Omhyggelig og effektiv servicering

Du kan altid regne med sikker og nænsom behandling af din bil, stor effektivitet og faglig høj ekspertise. Uanset om det drejer sig om din Ford eller en Toyota.

Vi er ikke alene vilde med at servicere, reparere og vedligeholde din bil – vi er også stedet at gå til, hvis du ønsker brugt bil eller at lease en bil. Vores attraktive finansieringsmuligheder kan gøre en forskel for dig og dine bildrømme.

Det skal føles trygt og sikkert at aflevere sin bil til service

Vi vægter tryghed højt og stiller derfor også garanti via Autopartner,
så du altid kan vide dig sikker rent økonomisk, når du køber ydelser her hos os.

Lokation i Ballerup

Skal det være let at få din bil repareret, skal det være professionelt, billigt og lokalt? Prøv vores Ford værksted i Ballerup – her får du service på højt plan. Vi tilbyder også lånebil. 

Vi har stor ekspertise med alle former for bilmærker – også med dit. Få et godt tilbud på service eller reparation af din bil allerede i dag eller kig forbi – vi vil gerne tage en snak med dig om den bedst mulige løsning for dig og din bil. 

K2 biler – din lokale mekaniker.

K2 BILER APS

Autoværksted i Ballerup

Energivej 23
2750 Ballerup

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 7.30 – 16.30
Fredag: 7.30 – 16.00