Hyundai værksted

K2 Biler – dit lokale Hyundai værksted

Hyundai service

K2 Biler tilbyder Hyundai service, der er helt i top med lave priser, professionelt team af mekanikere samt altid hurtig servering af din bil.

Her er det let at booke tid online, få lånebil samt spørge os til råds om den bedst mulige løsning for dig, din bil og dit budget. 

 • Professionel Hyundai service
 • Hurtig og omhyggelig reparation
 • Attraktive priser

Lokalt værksted i Ballerup – Let, hurtigt og billigt

Vi giver hele 3 års garanti på alt udført arbejde og yder tilmed garanti via Autopartner samt er medlem af AutoBranchen Danmark, så du altid kan føle dig i gode hænder.

Lad os være dit foretrukne Hyundai værksted i Ballerup eller Suzuki værksted i Københavnsområdet – vi gør det lettere at være bilejer.

Professionalisme fra start til slut

Vi er ikke alene veluddannede, erfarne og effektive i alle vores arbejdsgange – vi er også stolte af vores store ekspertise. Vi har helt styr på både bilmærker og årgange og kan derfor også tilbyde dig den bedst mulige Hyundai service.

 1. Lang erfaring
 2. Højt fagligt uddannelsesniveau
 3. Styr på tekniske data og al gældende lovgivning
 4. Løbende CAC certificeret kontrol

Vores engagerede team af medarbejdere sørger for hurtig, omhyggelig og professionel reparation og service hver gang. Om det er reparation af gearkasse, dækskifte, montering af anhængertræk, Toyota service eller andet, så kan du regne med professionalisme fra start til slut.

Kundeservice i top

Det behøver hverken være besværligt eller uoverskueligt at skulle have sin bil repareret er lavet serviceeftersyn. Her hos K2 Biler har vi gjort det så let for dig som overhovedet muligt at booke tid til service samt at skulle undvære din bil.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 • Felter markeret med * skal udfyldes.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 • Let online booking
 • Mulighed for lånebil
 • Reparation til tiden
 • Tryghed frem for alt

Vi har gjort det let med online booking – du er da også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 71 74 74 00 eller skrive til os for at bestille tid på info@k2biler.dk. Her har du mulighed for at få lånebil, så du kan komme til og fra job, og vi holder selvfølgelig, hvad vi lover indenfor den aftalte tidsramme. 

Vi sørger for altid god kundeservice, så du kan føle dig i trygge hænder. Vi vægter tryghed højt og samler da også på lange og varige kunderelationer. Er du på udkig efter Hyundai værksted på Sjælland med professionelle mekanikere, lave priser og hurtig servicering af din bil, så er K2 Biler lige autoværkstedet for dig

Har du brug for et professionelt Hyundai værksted i Ballerup?

Hvis du søger et Hyundai værksted i Ballerup, så har du hos K2 Biler fundet det værksted i København, der kan hjælpe med netop dette.
Kontakt os allerede i dag og book tid.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde