Mazda værksted

K2 Biler – dit lokale Mazda værksted

Mazda Service & Værksted

Trænger din Mazda til et tjek eller et serviceeftersyn, så er vi hos K2 Biler altid klar til at være dig behjælpelig.

Vi er et professionelt værksted, som i mere end ti år har hjulpet Mazda-ejere i og omkring Ballerup og Københavnsområdet med hurtig, sikker og effektiv reparation og service af deres Mazda.

Når du gør brug af vores værksted, følger der en lang række fordele bl.a. lave priser, det nyeste udstyr, O.E. godkendte reservedele og meget mere.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Vi bestræber os altid på, at det skal være så trygt og smertefrit som overhovedet muligt for dig som kunde at undvære din bil.

Vi har derfor et pænt udvalg af lejebiler, så du ikke behøver at tage bussen, i den tid din bil er til reparation hos os. Samtidigt får du altid garanti gennem Autopartner, når du benytter dig af en vores services. For os er tryghed meget vigtigt, og vi holder altid, hvad vi lover og endda altid til den aftalte tid. 

Mazda værksted i Ballerup – kvalitet til lave priser

Hos K2 Biler har vi stor erfaring med reparation, service og eftersyn på Mazda.

For os er det at vælge autoværksted en tillidssag mellem kunde og værksted.

Dette skyldes, at det er de færreste, som ønsker at skifte autoværksted i tide og utide.

Hos K2 Biler gør vi altid vores allerbedste for at efterleve vores kunders ønsker og behov. Vi er samtidig altid garant for høj faglighed, ekspertise og effektivitet.

Vores kunder skal altid kunne stole 100% på os. Vores dygtige team af mekanikere har mange års erfaring indenfor alle typer af autoreparation og autoeftersyn på Mazda.

De har samtidigt stor passion og lidenskab indenfor autoreparationsfaget og arbejder altid med det klare mål for øje at få din Mazda hurtigst muligt ud på vejen igen til den lavest mulige pris.

I denne forbindelse er det vigtigt at understrege, at vi hos K2 Biler aldrig går på kompromis med sikkerhed og kvalitet. For tingene skal være i orden, så du trygt og med god samvittighed kan sætte dig ind i din kære Mazda og køre afsted. 

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mazda service – altid kompetent og professionelt

Hos K2 Biler kender vi til de forskellige bilproducenters egenart, og har samtidigt adgang til de billigste reservedele til alle bilmærker.

Dette gælder naturligvis også Mazda eller Mitsubishi.

Vi forsøger altid at fastholde vores kunder gennem god service og veludført arbejde.

Vores værksted er 100% up-to-date, når det kommer til udstyr, så vores mekanikere altid får de optimale betingelser til at reparere og servicere din Mazda.

Bevar fabriksgarantien på din Mazda med et serviceeftersyn hos K2 Biler.

Vi tilbyder alle former for reparationer, og er samtidigt altid klar til at rette og male eventuelle buler, såfremt uheldet skulle være ude.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 71 74 74 00 eller sende en mail på info@k2biler.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi vil være dit fortrukne autoværksted i Ballerup og Københavnsområdet, når det kommer reparation, eftersyn og service af Mazda og er altid klar til at yde dig en topprofessionel service.

Har du brug for et Mazda værksted?

K2 Biler i Ballerup er det værksted i København, der kan hjælpe dig med netop dette.
Kontakt os allerede i dag og book tid.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde