Olieskift

K2 Biler – dit lokale værksted

Derfor bør du lave regelmæssigt olieskift

Det er vigtigt, at du foretager et regelmæssigt olieskift på din bil.

Olien er nemlig med til at smøre de vigtige dele af motoren, som er vigtigt for at sikre en sund motor med lang levetid. Der er særligt to ting, du skal være opmærksom på ifm. olien på din bil: 

  • kvaliteten af din olie – olien mister nemlig sin smøreevne med tiden og bliver tykkere
  • mængden af olie – olien forsvinder nemlig gradvist som en naturlig del af motorens funktion og forbrug

En god tommelfingerregel er at tjekke olien på din bil hver gang, du vasker den eller hver gang, du har kørt 1.000 km.

Det gør du ved at trække oliepinden op af motoren for at se, hvor stor en del af pinden, som er dækket af olien. Har du en ældre model, bør du skifte olie min. én gang om året eller hver gang, du har kørt omtrent 15.000 km. Derved sparer du både på pengepungen og på slitagen på din bil. 

Din bil fortjener det

Tre trin til god vedligeholdelse

01

Regelmæssig bilpleje

Det er vigtigt, at du foretager et regelmæssigt olieskift på din bil.

02

Spring ikke over

En god tommelfingerregel er at tjekke olien på din bil hver gang, du vasker den eller hver gang, du har kørt 1.000 km.

03

Få professionel hjælp

Hos K2 Biler har vi stor erfaring med olieskift på bil. Vi skifter altid olie og oliefilter sammen, så der ikke kommer snavs med i den nye olie. 

Få et tilbud hos os – vi skifter både olie og oliefilter

Hvis olien er faretruende tæt på minimumsgrænsen på din oliepind, eller du har kørt mere end 15.000 km. siden sidste olieskift, bør du få skiftet både olie og oliefilter.

Vi tilbyder olieskift både som en enkeltstående service såvel som et led i et større servicetjek.

Oliefilteret sørger nemlig for, at snavs og slam filteres fra, så det ikke ødelægger din motor. Og vores olie er naturligvis af den højeste kvalitet. Derudover sørger vi for, at du får den helt rigtige olie til lige præcis din bil. Der findes nemlig mange forskellige olier på markedet, og en dårlig olie slider unødigt på din motor. Derfor er det vigtigt, at du både får den rigtige olie til din bil, og at olien er af god kvalitet. 

Hvor lang tid tager et olieskift?

Et olieskift er heldigvis ikke et kompliceret indgreb og tager os ca. 30 minutter. Dog kræver et skift af oliefilteret noget specielt værktøj, som kun de færreste private ligger inde med. Vi tømmer den gamle olie, skifter oliefilteret og påfylder den nye olie.

Vi har mange års erfaring og klarer jobbet på alle bilmærker og modeller. Prisen afhænger af dit bilmærke og den olietype, vi påfylder. Derudover bruger vi kun O.E.-godkendte reservedele, så din bil får det bedste udstyr og materialer på markedet. 

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Høj service og en god pris

Vi giver også altid dig tre års garanti på alt det arbejde, vi udfører. Det er vores garanti for din tryghed og sikkerhed.

K2 Biler er dit autoværksted i Ballerup

Du finder det bedste autoværksted i Storkøbenhavn her. Vi har all-round erfaring med reparation af alle bilmærker og servicerer din bil nænsomt på vores autoværksted.

En tillidssag

At vælge autoværksted er en tillidssag. Oftest er en bilejers relation til hans bilværksted af langvarig karakter. Du ønsker ikke at skifte autoværksted i tide og utide.

Derfor skal dit valg være baseret på tillid og viden om dit værksteds ekspertise og effektivitet. Ved at vælge os som din faste autoværkstedspartner, får du opfyldt begge betingelser.

Du kan stole på os, og du kan stole på vores faglige styrke. Vi har den så vigtige erfaring med reparation af alle gængse bilmærker på det danske marked, og du kan trygt komme til os med din kære bil – uanset oprindelse og årgang.

Trænger din bil til et olieskift?

Er du i tvivl, om din bil trænger til et olieskift? Vi laver billig olieskift og anden service på din bil til gode priser. 

Vi tror på, at forebyggelse er bedre end helbredelse.

Med andre ord: Book en uforpligtende tid online eller kom forbi vores værksted i Ballerup. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Lang erfaring og gode kunderelationer

Vi kender til de forskellige bilproducenters egenart, og vi har adgang til de billigste reservedele til alle bilmærker. Vores dygtige team af automekanikere har årelang erfaring med alle former for autoreparation og autoservice, og alle medarbejdere er så at sige “biltossede” – de arbejder alle med stor lidenskab for autoreparationsfaget, og ønsker at du hurtigst muligt kommer på hjul igen, til den lavest mulige pris. Vi ønsker at fastholde dig som loyal kunde, og vores store erfaring gør, at du altid kan være sikker på, at vi udfører alle reparationer og al service på den hurtigst mulige tid – selvfølgelig uden at give køb på sikkerheden, som vi sætter meget højt hos dit autoværksted Ballerup.

Garanti via AutoPartner

Vi er tilknyttet AutoPartner, som er din garanti for veludført arbejde. FDM fører løbende kontrol med kvaliteten af vores arbejde her på værkstedet, så du altid vil kunne føle dig tryg ved at overlade din bil til os som dit fortrukne autoværksted.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde