Peugeot værksted

K2 Biler – dit lokale værksted

Peugeot Service & Værksted

K2 Biler gør det let at være bilejer – også, hvis du er på udkig efter billig og professionel Peugeot service udført til den aftalte tid.

Vi gør kun brug af godkendte reservedele af høj kvalitet og sørger for løbende efteruddannelse af alle vores mekanikere, så vi til hver en tid kan udføre omhyggelig, effektiv og målrettet reparation og serviceeftersyn af netop din bil. 

Lokalt værksted i Ballerup

Lad os være dit foretrukne Peugeot værksted i Ballerup og omegn.

Der er nemlig mange fordele ved at gøre brug af vores autoværksted:

  1. Lave priser
  2. Professionelle mekanikere
  3. Up-to-date viden og udstyr
  4. Bilreparation til tiden

Vi gør det let. Vi gør det trygt. Og så vi gør det overskueligt at være bilejer med mulighed for lånebil, når din egen bil er på værksted. 

Vi holder, hvad vi lover og byder ikke kun på alle former for reparationer og Peugeot service, men også på mekanikere med stor ekspertise indenfor alle former for bilmærker og årgange. Så uanset om det er en Peugeot eller om du søger et Hyundai service, så klarer vi det hele.

Din bil er i trygge hænder her hos K2 Biler.

Certificeret værksted

Vi sætter en stor ære i at levere den bedst mulige Peugeot service som overhovedet muligt. Det gør vi bl.a. ved at sørge for løbende efteruddannelse af vores engagerede team af mekanikere samt brug af de rette reservedele.

Vores værksted byder bl.a. på professionel:

  • CAC certificering
  • Garanti via Autopartner
  • O.E. godkendte reservedele

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi lever op til alle gældende regler og lovgivning ifølge Autopartner med altid opdateret viden på både biler, årgange, udstyr og tekniske data. CAC certificeret kontrol sikrer dig optimale forhold for både kundefaciliteter, fagligt veluddannede medarbejdere samt brug af det nyeste værkstedsudstyr. 

Alle vores mekanikere har lang erfaring med reparation og service, hvilket også er med til at sikre dig omhyggelig, professionel og ikke mindst kosteffektiv behandling af din bil. Derfor møder du også altid attraktive priser, når du gør brug af vores autoværksted.

Book tid online

Vi samler på tilfredse kunder og er stolte af vores mange gode kunderelationer – ikke blot i og omkring Ballerup, men fra hele Storkøbenhavn. Vi har gjort det let at booke tid online, men du er også altid velkommen til at ringe eller kigge forbi. 

Vi er dit Peugeot værksted på Sjælland med lave priser, hurtig reparation og service samt et erfarent og professionelt team af mekanikere. Lad os sammen forkæle din bil med den bedst mulige service.

Har du brug for et professionelt Peugeot værksted i Ballerup?

Hvis du søger et Peugeot værksted i Ballerup, så har du hos K2 Biler fundet det værksted i København, der kan hjælpe med netop dette.
Kontakt os allerede i dag og book tid.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde