Priser på bilsyn

På udkig efter priser på bilsyn?

K2 Biler klarer opgaven for dig til en yderst fornuftig, lav pris.

Du kan læse mere om, hvad vi blandt andet tjekker for, når din bil kommer til serviceftersyn.

Vi tilbyder også en lånebil, når du afleverer bilen, så din mobilitet ikke er begrænset i den tid, det tager os at kigge på din bil.

Har du yderligere spørgsmål, kan du altid ringe til os på telefon 71 74 74 00 eller skrive en mail på info@k2biler.dk eller benytte formularen til højre.

K2 Biler er dit autoværksted i Ballerup

Du finder det bedste autoværksted i Storkøbenhavn her. Vi har all-round erfaring med reparation af alle bilmærker og servicerer din bil nænsomt på vores autoværksted.

En tillidssag

At vælge autoværksted er en tillidssag. Oftest er en bilejers relation til hans bilværksted af langvarig karakter. Du ønsker ikke at skifte autoværksted i tide og utide. Derfor skal dit valg være baseret på tillid og viden om dit værksteds ekspertise og effektivitet. Ved at vælge os som din faste autoværkstedspartner, får du opfyldt begge betingelser. Du kan stole på os, og du kan stole på vores faglige styrke. Vi har den så vigtige erfaring med reparation af alle gængse bilmærker på det danske marked, og du kan trygt komme til os med din kære bil – uanset oprindelse og årgang.

Lang erfaring og gode kunderelationer

Vi kender til de forskellige bilproducenters egenart, og vi har adgang til de billigste reservedele til alle bilmærker. Vores dygtige team af automekanikere har årelang erfaring med alle former for autoreparation og autoservice, og alle medarbejdere er så at sige “biltossede” – de arbejder alle med stor lidenskab for autoreparationsfaget, og ønsker at du hurtigst muligt kommer på hjul igen, til den lavest mulige pris. Vi ønsker at fastholde dig som loyal kunde, og vores store erfaring gør, at du altid kan være sikker på, at vi udfører alle reparationer og al service på den hurtigst mulige tid – selvfølgelig uden at give køb på sikkerheden, som vi sætter meget højt hos dit autoværksted Ballerup.

Garanti via AutoPartner

Vi er tilknyttet AutoPartner, som er din garanti for veludført arbejde. FDM fører løbende kontrol med kvaliteten af vores arbejde her på værkstedet, så du altid vil kunne føle dig tryg ved at overlade din bil til os som dit fortrukne autoværksted.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få et tilbud

Det er gratis og uforpligtende

Brugte biler

Se vores udvalg af brugte biler