Skifte bremseklodser

Udskiftning af bremser

K2 Biler – dit lokale værksted

Skifte bremseklodser

Skal du skifte bremseklodser på din bil, og er du på udkig efter et erfarent team af mekanikere, der kan klare opgaven hurtigt og effektivt og tilmed til lave priser, så er K2 Biler i Ballerup lige det rette værksted for dig. 

Vi står klar med et professionelt team, der håndterer alle opgaver hurtigt og nænsomt for bedste mulige servicering af netop din bil. Vi tilbyder bl.a.:

Billigt og professionelt

 • Professionel udskiftning af bremseklodser
 • Erfarent team af mekanikere
 • Altid lave priser

Et professionelt værksted behøver ikke tage overpriser. Vi samler på gode kunderelationer, og det gør vi bl.a. med tryg og sikker service samt brug af O.E. godkendte reservedele. 

Hurtigt og nemt

Vi kan skifte bremseklodser indenfor den aftalte tidsplan – vi holder nemlig, hvad vi lover. Alle vores bilmekanikere er ikke alene eksperter på området, men følger alle gældende regler indenfor efteruddannelse, så de altid er både professionelle, effektive og helt up-to-date med både viden og brug af det nyeste udstyr. 

 1. Effektiv håndtering af alle opgaver
 2. Up-to-date viden og udstyr
 3. Bilreparation til tiden

K2 biler håndterer alle former for reparationer og serviceeftersyn med største professionalisme. Vi har stor erfaring med alle bilmærker og tilmed med alle årgange.

Din bil er i sikre hænder, og det samme er du. Vi har sørget for både garantier og certificeringer, så du kan føle dig tryg, når du benytter dig af vores værksted.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 • Felter markeret med * skal udfyldes.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Service i høj klasse

Vi har gjort os umage for at leve op til alle forventninger om god bilpleje og reparation af høj kvalitet.

Det har vi bl.a. gjort, så du kan føle dig sikker på nænsom behandling af din bil, men også professionel service med brug af de rigtige reservedele og det rette udstyr, men i høj grad også med den rette viden.

 • CAC certificering
 • Garanti via Autopartner
 • Medlem af Autobranchen Danmark
 • Tryghed frem for alt

Få styr på de slidte bremseklodser allerede i dag eller lad K2 Biler stå for udskiftning af bremser. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på tlf. 71 74 74 00 eller skriv til os på info@k2biler.dk

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan finde den bedste, billigste og samtidig mest professionelle løsning.

Lokation i Ballerup

Vi servicerer ikke kun biler i Ballerup, men i hele Københavnsområdet. Vi samler på gode kunderelationer med vores altid gode service.

Ønsker du at skifte bremseklodser?

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde