Skoda service

Skoda service og værksted i verdensklasse

Hos K2 Biler tager vi servicering af din bil til nye højder. Vi har ikke alene bilen i centrum – vi har også dig i centrum. Det betyder god service fra første kontakt til udlevering af serviceret bil. Her får du ikke alene verdensklasse service – her får du også:

  • Et erfarent team af mekanikere
  • Up-to-date udstyr
  • O.E. godkendte reservedele

Vi er et oplagt valg af Skoda værksted, hvis du ønsker en mekaniker til din bil, der har styr på både mærker og årgange samt valg af både bedste, men også billigste løsning indenfor alle former for reparation og servicering af netop dit bilmærke

Dertil kommer vores altid gode service.

Vi rådgiver gerne omkring alle former for reparationer, inden du træffer din beslutning og taler tingene igennem med dig, så du kan føle dig tryg under hele processen. 

Tre års garanti på udført arbejde

Vi elsker det, vi laver.

Vi giver derfor også gerne 3 års garanti på det stykke arbejde, som vi udfører.

Vi har garanti via Autopartner. For dig betyder det, at vi lever op til de mange krav, der stilles fra Autopartner som bl.a. løbende efteruddannelse og opdateret viden på avanceret teknologi indenfor bilreparationer. 

Gode kunderelationer er vigtige for os og følelsen af at blive behandlet godt samt at få udført sin reparation og servicering indenfor aftalt tid.

Vi gør brug O.E. godkendte reservedele, når du gør brug af vores Skoda værksted, der også har det nyeste indenfor udstyr, så vi omhyggeligt og effektivt kan udføre alle reparationer på kortest mulig tid.

K2 Biler giver flere fordele

Der er mange fordele ved at bruge K2 Biler som det foretrukne Skoda værksted. Vi vægter tryghed frem for alt, og derfor kan du hos os være sikker på:

  1. Garanti via Autopartner
  2. Hele 3 års garanti på udført arbejde
  3. Kontrol af CAC certificering

Vi kontrolleres løbende af CAC certificering, så du altid kan regne med et team af mekanikere med stor viden og ekspertise – også indenfor dit bilmærke.

Bestil et Skoda service eftersyn

Er du på udkig efter billig professionel mekaniker med brug af professionelle og godkendte reservedele?

Har du behov for at kunne komme til og fra din bil på lettest mulige måde, så er vi det helt rette valg af Skoda værksted.

Vi gør det let og overskueligt at få serviceret din bil også hvis det skulle være ude efter er Opel værksted.

Aldrig har det været lettere at have sin bil til reparation.

Vi sørger for en behagelig oplevelse og gør det både let og billigt at få serviceret din bil.

Vi tilbyder, ud over et passioneret og engageret team af mekanikere, også:

  • Attraktive Skoda service priser
  • Mulighed for lånebil

Professionel mekaniker med lokation i Ballerup

K2 Biler er ikke alene billige og yderst kompetente – vi servicerer også biler for et stort område. Vores populære Skoda service i Ballerup har således spredt sig til bilejere ikke blot i og omkring Ballerup, men også i og omkring Københavnsområdet. Hører du ikke allerede til blandt vores mange glade og tilfredse kunder, så tag et smut forbi vores professionelle værksted. 

Vi glæder os til at tage et kig på din næsten uundværlige bil og tage en snak med dig om den bedst mulige løsning.

K2 BILER APS

Autoværksted i Ballerup

Energivej 23
2750 Ballerup

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 7.30 – 16.30
Fredag: 7.30 – 16.00