Toyota værksted

K2 Biler – dit lokale værksted

Toyota Service & Værksted

Er du på udkig efter professionel Toyota service i og omkring Ballerup eller Københavnsområdet, så er K2 Biler lige det rette autoværksted for dig. Vi har solid erfaring med dit bilmærke samt alle årgange for optimal reparation og serviceeftersyn af netop din bil

Der er mange fordele ved at gøre brug af vores autoværksted:

 • Lave priser
 • Professionelt team af mekanikere
 • Styr på stumper, uddannelse, udstyr og faciliteter

Vi gør kun brug af O.E. godkendte reservedele, så vi kan sikre din bil de mest holdbare løsninger samt høj kvalitet. 

Vi sætter en stor ære i veludført arbejde og tilbyder da også lang garanti på alle former for Toyota service og reparationer udført her hos os.

Altid høj service

Lad os være dit foretrukne Toyota værksted på Sjælland – vi byder nemlig, ud over attraktive priser og stor professionalisme, også på:

 1. Bilreparation til tiden
 2. Tryghed frem for alt
 3. Let online booking
 4. Mulighed for lånebil

Vi ved, at tid kan være en afgørende faktor, når din bil skal til service. Derfor har vi gjort det let med både mulighed for lånebil samt let og overskuelig booking online. Du er dog også altid velkommen til at kigge forbi vores værksted for at tage en snak omkring din bil, inden du bestiller tid. 

Du kan også ringe til os på tlf. 71 74 74 00 eller skrive til os på info@k2biler.dk

Både du og din bil er i trygge hænder

Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder – fra start til slut, når du benytter dig af vores Toyota service eller Ford service.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 • Felter markeret med * skal udfyldes.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor har vi gjort os umage for at give dig de nødvendige garantier og professionelle rammer for, at du skal føle dig glad og tilfreds med vores autoværksted.

 • Garanti via Autopartner
 • 3 års garanti på udført arbejde
 • Medlem af AutoBranchen Danmark

Vi giver med glæde hele 3 års garanti på udført arbejde og er da også stolte af vores styr på både bilmærker, årgange, tekniske data samt altid løbende efteruddannelse. På vores værksted finder du det nyeste udstyr samt jævnlig CAC certificeret kontrol for optimal værkstedsekspertise samt hyggelige og indbydende faciliteter, så du altid kan føle dig velkommen.

Vi samler på gode kunderelationer med vores fantastiske kundeservice. Søger du Toyota værksted i Ballerup eller Storkøbenhavn med lave priser, høj professionalisme og hurtig service, så er K2 Biler lige noget for dig.

Har du brug for et professionelt Toyota værksted i Ballerup?

Hvis du søger et professionelt Toyota værksted i Ballerup, så har du hos K2 Biler fundet det værksted i København, der kan hjælpe med netop dette.
Kontakt os allerede i dag og book tid.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde