Udskiftning af forrude i alle bilmærker til en god pris

Udskiftning af forrude - K2 biler i Ballerup

Udskiftning af forrude til faste lave priser i København og omegn. Rudemontering på alle bilmodeller udføres hurtigt og billigt.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af forrude ved at bruge vores formular til højre på siden, eller ring til os i dag på 71 74 74 00 eller skriv på info@k2biler.dk

Hos K2 Biler klarer vi udskiftningen af din bils forrude, hvis uheldet er sket. Vi sælger og monterer autoglas fra alle kendte leverandører, og vi har også den passende forrude til din bil. Bilruderne sælges til fordelagtige priser, og monteringen foretages billigt på vores professionelle autoværksted i Ballerup, mens du venter.

Stor erfaring med udskiftning af ruder på alle biltyper

Vi har stor erfaring med isætning af autoruder, og hvis du oplyser os om din bils mærke og årgang, vil vi hurtigt kunne finde frem til den rigtige rude, så vi kan klare udskiftning af forrude til den rette pris.

Udskiftning af forrude i alle bilmærker til en god pris - K2biler i Ballerup


Ruder til alle slags biler

Vi har ruder til for, bag og alle sider. Ruderne er i original fabrikskvalitet.

Udskiftning af forrude i alle bilmærker til en god pris - K2biler i Ballerup


Autoriserede fagfolk

Korrekt håndtering af bilruder kræver specialviden og høj faglig kompetence.

Kontakt os for at få et tilbud på at skifte din bilrude.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Vi tilbyder lejebil, så du nemt kommer frem og tilbage. Bor du i vores nærområde tilbyder vi også hente og bringe service. Ring til os for at høre nærmere.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.