Udskiftning af forrude

K2 Biler – Udskiftning af forrude

Udskiftning af forrude

Udskiftning af forrude til faste lave priser i København og omegn.

udemontering på alle bilmodeller udføres hurtigt og billigt.

Hos K2 Biler klarer vi udskiftningen af din bils forrude, hvis uheldet er sket.

Vi sælger og monterer autoglas fra alle kendte leverandører, og vi har også den passende forrude til din bil.

Bilruderne sælges til fordelagtige priser, og monteringen foretages billigt på vores professionelle autoværksted i Ballerup, mens du venter.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af forrude.

Stor erfaring med udskiftning af ruder på alle biltyper

Vi har stor erfaring med isætning af autoruder, og hvis du oplyser os om din bils mærke og årgang, vil vi hurtigt kunne finde frem til den rigtige rude, så vi kan klare udskiftning af forrude til den rette pris.


Ruder til alle slags biler
Vi har ruder til for, bag og alle sider. Ruderne er i original fabrikskvalitet.

Udskiftning af forrude i alle bilmærker til en god pris - K2biler i Ballerup


Autoriserede fagfolk
Korrekt håndtering af bilruder kræver specialviden og høj faglig kompetence.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

K2 Biler – Udskiftning af forrude

Udskiftning af forrude

Det er ret irriterende, hvis man er nødt til at skulle have et forrude skift, fordi bilen fx har fået nogle stenslag, der har bevirket, at forruden er nødt til at blive skiftet ud.

Hvis uheldet er sket, klarer vi udskiftningen af din bils forrude her hos K2 Biler.

Vi klarer udskiftning af forruder til faste lave priser i hele København og omegn. En udemontering på alle slags bilmodeller kan vi udføre både billigt og hurtigt. Vi har stor erfaring med bilrude skift, så du skal bare oplyse os om mærke og årgang på din bil, så vi hurtigt kan finde frem til den rigtige rude til din bil. Vi kan skaffe ruder til alle slags biler, og ruderne er i fabrikskvalitet. Det gælder selvfølgelig uanset, om det er for-, bag- eller sideruder.

God og hurtig service

Bestil udskiftning af forrude eller evt. en anden rude, hvis det måske er bagruden eller sideruden, det er galt med. Vi både sælger og monterer autoglas fra alle de kendte leverandører, så vi har det helt rigtige til din bil. Ring og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af forrude her hos os. Her hos K2 Biler er vi et team af dygtige mekanikere, der har den rigtige specialviden og faglige kompetence til at håndtere bilruder korrekt, montere motorvarme osv.

Vi sælger bilruder til fordelagtige priser her hos os, og vi kan foretage monteringen billigt her på vores professionelle autoværksted i Ballerup, mens du venter. Og vi har gjort det nemt for dig at bestille tid. Du kan nemlig bruge vores kontaktformular og booke en tid her på siden, men du kan også ringe.

Ønsker du udskiftning af forrude?

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde