Udskiftning af kilerem i Ballerup

K2 Biler – dit lokale værksted

Udskiftning af kilerem

Er du på udkig efter billig udskiftning af kilerem af høj kvalitet, så er K2 Biler lige stedet for dig.

Lad os være dit lokale værksted med service, reparation og rådgivning omkring professionel vedligeholdelse eller optimering af netop din bil. 

  • Hurtig udskiftning af kilerem
  • Professionelt team af mekanikere
  • Reservedele af høj kvalitet

Vores mangeårige erfaring indenfor bilreparationer er med til at sikre dig den bedst mulige service. Tag evt. en snak med os om dine ønsker, så lægger vi sammen den mest optimale plan for servicering af din bil. 

Vi har stor ekspertise indenfor alle bilmærker og gør kun brug af O.E. godkendte reservedele. For hurtig og professionel service af din bil med garanti via Autopartner, så bliver det ikke bedre – det skulle da lige være vores altid lave priser.

Høj service og skarpe priser

Vi har gjort os umage for at gøre servicen helt i top.

Det skal være rart, trygt og ikke mindst overskueligt at få sin bil på værksted. Uanset om det drejer sig om udskiftning af tandrem eller kilerem. Vi vægter gode kunderelationer højt og sætter tryghed frem for alt.

  1. Altid lave priser 
  2. Mulighed for lånebil
  3. Garanti via Autopartner
  4. Hele 3 års garanti 
  5. Gode kunderelationer

Vi har nemlig sørget for et professionelt team af mekanikere, der er eksperter indenfor alle former for reparationer, bilpleje og serviceeftersyn – tilmed på alle bilmærker og årgange. Vores værksted byder på CAC certificering, der er med til at sikre dig en effektiv og professionel arbejdsgang. Her får du nænsom behandling af din bil på et værksted, der er helt up-to-date med både udstyr og viden. 

Med garanti via Autopartner får du her tryghed for professionel service, når du vælger vores værksted. Vi lever op til alle gældende regler for løbende efteruddannelse og er medlem af Autobranchen Danmark. Vi håndterer alle opgaver, store som små, med største professionalisme. 

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lokation i Ballerup

Det er ikke bare i Ballerup, men i hele Storkøbenhavns-området, at vi tilbyder vores services og udskiftning af kilerem. Vi samler på gode kunderelationer og er stolte af vores mange tilbagevendende kunder. Vi gør det let at aflevere nøglen til din bil. Den er altid i gode hænder hos et professionelt team af mekanikere, der bare elsker deres job. 

Lad din næste bilreparation blive vores store fornøjelse. Vi håndterer alle former for servicering af biler hurtigt og effektivt – og så til lave priser. 

Kontakt os allerede i dag på 71 74 74 00 for at bestille tid til udskiftning af kilerem i Ballerup.

Ønsker du udskiftning af kilerem i Ballerup?

Hvis du søger et autoriseret værksted, der tilbyder udskiftning af kilerem i Ballerup, så har du hos K2 Biler fundet det værksted i København, der kan hjælpe med netop dette. Kontakt os allerede i dag og book tid til udskiftning.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde