Professionel udskiftning af kobling til lav pris

Trænger din bil til ny kobling?

Med årenes løb kan koblingen godt gå hen og blive slidt.
Det er meget forskelligt fra bil til bil, hvornår det sker. Men det kommer især an på ens kørestil og hvor meget man kører.

En ting er dog sikkert, når koblingen driller, er køreglæden ikke helt den samme. Selvom den måske stadig fungerer nogenlunde, kan det godt betale sig at få den skiftet.

Det giver dig større køreglæde og mere overskud i hverdagen! 

K2 biler har altid gode priser, og vi giver dig gerne et godt tilbud på skift af kobling i din bil.

Vores autoværksted er oplagt til dig, der bor i Ballerup eller Københavns området. Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag!

Få skiftet koblingen hurtigt og sikkert

K2 biler tilbyder altid hurtig, effektiv og sikker udskiftning af kobling på alle bilmodeller.

Udskiftning af kobling hos K2 Biler - autoværksted i Ballerup. k2biler.dk

Vi har et solidt team bestående af professionelle mekanikere – alle med mange års erfaring. Du kan derfor altid trygt overlade din bil til os. Vi tager godt hånd om den og sørger for, at du bliver godt kørende igen!

Er du i tvivl om, hvor vidt din kobling bør skiftes?

Koblingen skal ikke, som andre bildele skal, skiftes efter et bestemt antal kilometer. Det handler mere om, at du har fået en fornemmelse af, at der er noget galt med koblingen. Det kan f.eks. være fordi:

– At koblingen giver små ryk, lidt ligesom knuder på en snor.

– At koblingen føles hårdere at trykke ned og ikke slipper så let, som den plejer.

– At der kommer små lyde, som tandhjul der kører mod hinanden, når du skifter gear.

Døjer du med nogle af disse ting?

Så skal du overveje at få skiftet koblingen i din bil. Du kommer til at køre som en drøm og dét at skifte gear bliver let som en leg! Derudover bliver du også sikkert kørende på vejene, uden frygt for at koblingen lige pludselig står helt af.  

Pris på udskiftning af kobling – hvad koster det?

Prisen har altid stor betydning, når du skal vælge dit foretrukne autoværksted. Selvom vi kører med faste, lave priser hos K2 biler, så er udskiftning af kobling en af de ting, hvorpå prisen varierer.

Det kommer nemlig an på, hvilken type bil du har. Derfor kan vi ikke slynge en fast pris ud her på hjemmesiden.

Men vi glæder os til at modtage dit opkald eller tage imod dig på vores autoværksted.

Kontakt os for en uforpligtende snak om din bil

Vi tager en uforpligtende snak sammen, og du går herfra med et godt tilbud på udskiftning af kobling i netop din bil. 

Om det er koblingen, der er i stykker – eller du har andre problemer med din bil – så er du altid velkommen til at kontakte os. Hos K2 biler er der højt til loftet, og vi møder altid vores kunder i øjenhøjde. Som kunde hos K2 biler får du også mange fordele. Vi tilbyder blandt andet garanti via Autopartner, mulighed for lånebil og reparationer med O.E. godkendte reservedele.

Få et tilbud på udskiftning af kobling i dag! Besøg vores værksted i Ballerup, eller ring til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig godt videre med din bil. 

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi henter dig også gerne, så din hverdag kan fortsætte, mens din bil er på værksted. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.