Volvo værksted

K2 Biler – dit lokale værksted

Volvo værksted

Er du på udkig efter et professionelt, men samtidig prisbilligt Volvo værksted, så kom til vores værksted, der ligger centralt placeret i Ballerup.

Her kan du få hjælp til alle former for reparations- eller serviceopgaver på din Volvo., og vi glæder os til at hjælpe dig.

Volvo service i sikre hænder

Hos os er du og din Volvo i særdeles sikre hænder, og hos os er du altid sikker på at servicen af din bil samt vores kundeservice er i absolut top.

Vi er et CAC certificeret værksted, og det betyder blandt andet, at du er sikret at alle vores interne procedurer er kontrolleret, og du er sikret at vi hele tiden er skarpe til at yde den allerbedste service til dig som kunde.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer af din Volvo, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Hos os er du sikker på, at vores kundefaciliteter, værkstedsudstyr, tekniske data, efteruddannelse og meget andet altid sidder lige i “skabet,” for vi vil ikke være andet bekendt, og samtidig bliver vi løbende kontrolleret, blandt andet af konsulenter fra CAC.

Volvo værksted Sjælland

Du kan nemt finde vores værksted på Sjælland, og her kan du være sikker på at vi kan tilbyde den allerbedste service til din Volvo, bare kom forbi. Du er også velkommen hvis du skulle eje et andet mærke og være ude efter et Mercedes værksted.

Lokation i Ballerup

Vores værksted er centralt placeret og vi kan tilbyde en hurtig og effektiv Volvo service i Ballerup.

I mere end 10 år har vi hjulpet mange bilejere i og omkring Københavnsområdet med hurtig og effektiv reparation, service og vedligehold af deres bil.

Har du brug for et lokalt forankret værksted med professionelle og fagligt dygtige medarbejdere, så skal du kontakte K2 biler.

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Volvo service priser

Vi gør det særdeles trygt og ikke mindst let for dig at undvære din bil, hvis den skal på vores Volvo autoværksted.

Og har du brug for det, så får du en lånebil eller også tilbyder vi dig også muligheden for at blive bragt til job og hentet efter aftale.

Hos os vægter vi tryghed og kvalitet meget højt. Derfor har du også altid garanti via Autopartner, når du benytter dig af vores værksted. Vi holder, hvad vi lover – og endda til den aftalte tid.

Det er også derfor at det er en selvfølge, at du får 3 års garanti på udført arbejde.

Har du brug for et Volvo værksted?

K2 Biler i Ballerup er det værksted i København, der kan hjælpe dig med netop dette.
Kontakt os allerede i dag og book tid.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde