VW service

Foto: @ Mídia – Pexels

VW Service – Let, hurtigt og professionelt

VW service
Foto: K2 Biler – autoværksted i Ballerup.

Hos K2 Biler kan du altid vide dig sikker på høj service og et engageret team af automekanikere til din bil – også, når det gælder et Volkswagen service, reparation og rådgivning omkring den bedst mulige løsning for dig og dit køretøj. Der er mange fordele ved at gøre bruge af os:

 1. Vi overholder tidsaftaler
 2. Vi bruger kun godkendte reservedele
 3. Vi tilbyder lejebil

Vi har gjort det let for dig at få din bil serviceret. Vi ved nemlig, at det kan være svært at undvære en bil i hverdagen – derfor har du også mulighed for at benytte dig af en lånebil.

Volkswagen værksted med engagement

Du mærker det hurtigt, når du træder ind ad dørene på vores professionelle værksted – den gode stemning. Vi elsker nemlig det vi laver. Med stor passion og ikke mindst engagement, så møder du her et team bestående af bilentusiaster. Derfor tilbyder vi:

 • Nænsom servicering af din bil
 • Styr på sikkerheden
 • Gode kunderelationer

Vi er stolte af vores gode kunderelationer og med Garanti via Autopartner, vil vi gerne sikre dig tryghed frem for alt. Uanset om du så skulle have lavet service på en Porsche.

Høj kvalitet

Vores årelange erfaring indenfor autobranchen er ligeledes med til at sikre høj kvalitet på alle serviceeftersyn og reparationer, når du gør brug af vores værksted. Vores team af mekanikere har alle store ekspertise i autoreparationsfaget og sørger for altid at holde sig ajour med, hvad der rører sig på markedet. Det gør at vi har mekanikere med stor ekspertise og byder på O.E. godkendte reservedele.

Vi sætter en stor ære i vores arbejde og håndterer alle former for reparationer og service af din bil med største omhu og professionalisme. 

Det skal føles trygt og sikkert at aflevere sin bil til service

Vi vægter tryghed højt og stiller derfor også garanti via Autopartner, så du altid kan vide dig sikker rent økonomisk, når du køber ydelser her hos os.

Altid dygtigt håndværk

Vores engagerede team af medarbejdere er ikke alene store entusiaster, når det gælder biler, mærker og årgange – her er vi også stolte af vores profession. 

 1. Erfarent team af mekanikere
 2. Solidt kendskab til mærker og årgange
 3. Stor lidenskab for autoreparationsfaget
 4. Omhyggelig og effektiv servicering

Du kan altid regne med sikker og nænsom behandling af din bil, stor effektivitet og faglig høj ekspertise.

VW værksted Sjælland

Er du på udkig efter det perfekte sted at få serviceret din bil, så er K2 Biler det oplagt valg også hvis det skulle være Skoda service. Vi servicerer nemlig store dele af Sjælland. Vi vil også glæde os til at servicere din bil, hvis du ikke allerede er kunde. Vi har opnået stor popularitet blandt vores kunder – ikke mindst fordi vi vægter gode kunderelationer højt. Det kan mærkes på vores serviceniveau, der altid er helt i top.

Der er mange fordele ved at gøre brug af K2 Biler. Vi kan nemlig hjælpe med bl.a.:

 • Reparation, vedligehold og service
 • Brugt bil
 • Leasing af bil
 • Finansiering

Vi er ikke alene vilde med at servicere, reparere og vedligeholde din bil – vi er også stedet at gå til, hvis du ønsker brugt bil eller at lease en bil. Vores attraktive finansieringsmuligheder kan gøre en forskel for dig og dine bildrømme.

Lokation i Ballerup

Med lokation i Ballerup har vi gennem årene serviceret kunder i og omkring Ballerup, men også i hele Københavnsområdet – vi glæder os til at servicere netop din bil. 

Få et godt tilbud

Vi har gennem årene specialiseret os i alle bilmærker og årgange og holder os naturligvis helt up-to-date med både know-how og professionelt udstyr, så alle reparationer og serviceeftersyn kan klares hurtigt og professionelt – naturligvis til favorable priser.

Få tilbud eller bestil et VW service tjek allerede i dag – vi tager god hånd om din bil og så endda med attraktive VW service priser.

K2 BILER APS

Autoværksted i Ballerup

Energivej 23
2750 Ballerup

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 7.30 – 16.30
Fredag: 7.30 – 16.00