Anhængertræk

K2 Biler – dit lokale værksted

Anhængertræk er en sag for eksperter

Der er mange ting, der skal være på plads, før et anhængertræk er som det skal være.

Det skal blandt meget andet være tilkoblet bilens strøm før du må køre.

Dit blinklys, nærlys og bremselys skal naturligvis også virke og de skal kunne ses på traileren. Derfor er det vigtigt at montering af trailerstik på bilen er udført korrekt.

Og hvordan skal trækket se ud? Det handler også om, hvor meget vægt du skal køre med.

Men for langt de fleste dagligdags bilister er det den kugleformede kobling, der vinder.

Der er meget at tænke over, og derfor er det altid en god ide at få et par ekspert råd, før du investerer i din fremtidige bilkrog, og dem kan vi give dig hos K2 biler.

Pris på anhængertræk

Før du får monteret et anhængertræk, er det værd at undersøge prisen, og hos K2 Biler er du garanteret arbejdet udført af et team af professionelle mekanikere og til en garanteret attraktiv pris.

Prisen på montering af et kvalitetsanhængertræk afhænger af din bilmodel samt ikke mindst hvilket træk du ønsker at få monteret.

På vores værksted i Ballerup får du vores faglige anbefalinger samt en uforpligtende pris på, hvad det vil koste at få klaret monteringen hos os.

Aftageligt eller fastmonteret

En trailer eller en campingvogn smidt bag på bilen, giver dig bare større frihed, flere muligheder og gør dig i stand til at bruge din bil til at ordne nogle af de mange opgaver eller gøremål, som du har brug for.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Et aftageligt træk er ofte en lidt dyrere løsning end det fastmonterede træk. Til gengæld er det oftest også det pæneste, da du har mulighed for at fjerne trækket, når du ikke skal bruge det.

Du bestemmer helt selv, hvordan dit anhængertræk skal være, men hvis du tager os med på råd, så tilbyder vi god og professionel rådgivning baseret på vores omfattende viden om netop din bilmodel. 

Kan jeg montere anhængertræk selv?

Du kan godt selv montere dit anhængertræk. men tænk dig om, før du går i gang med arbejdet.

At montere sin egen krog på bilen, kræver at du er fiks på fingrene og har god fornemmelse for elektronik, for din trailer eller campingvogn skal jo også have strøm.

Du skal også være mere end dus med dit værktøj, og så skal du huske, at hvis du selv monterer dit anhængertræk, så skal bilen efterfølgende synes.

Det er ikke nødvendigt, hvis du lader os montere trækket, så er vi din garant for, at alting er foregået sikkert og som reglerne foreskriver. Får du monteret dit anhængertræk hos os, så har du tre års garanti på arbejdet.

Ønsker du anhængertræk?

Vi fører en række af de mest anerkendte mærker inden for anhængertræk, som eksempelvis Westfalia, Bosal, Auto-hak, Brink og Thule. Med de mest anerkendte mærker og vores professionelle eftermontering af træk, kan du bevæge dig ud på vejene med funktionelle lys, uden at have ofret dine penge på endnu et syn.

Vores autoværksted ligger tæt på København nærmere betegnet Ballerup nær Smørum.

13 eller 7 polet er et valg

I Danmark benyttes enten et 7-pols eller et 13-polsanhængerstik. 7-polet er typisk til almindeligt brug med trailer, mens 13-polet er til campingvogne og lignende større enheder.

Men vælger du at lade os om montering af anhængerstik på din bil, så sikrer vi dig den helt rette udgave.

Eftermontering af anhængertræk

Hvis du har en bil uden anhængertræk, men har fået behov for en “Jydekrog,” så er der ingen grund til at fortvivle, for vi kan hjælpe dig, men det kan være en uoverskuelig opgave at anskaffe det perfekte anhængertræk. 

Hvis du derimod vil lade os om montering af anhængertræk på din bil, så garanterer vi den helt rigtige løsning til dig og din bil. 

Nogle lidt ældre biler, skal have lavet nye ledninger fra foran på bilen og hele vejen til bilens bagende, hvor du skal have anhængertrækket monteret. Men vi kan klare det hele for dig, og selvom vi godt ved, at der findes mange gode værksteder i København, så tør vi godt love dig, at vi er et af de absolut bedste i hovedstadsområdet.

Westfalia Bosal Auto-hak Brink og Thule

At finde frem til det helt rigtige anhængertræk kræver viden om de mærker, der er på markedet – for der er mange. Vi har udvalgt en række af de bedste mærker, og vi sikrer dig de allerbedste mærker, som vi er eksperter i at montere.

Det er ikke nemt at beskrive alle de løsninger, der er på markedet. Derfor foreslår vi, at du lægger vejen forbi og får en snak om dine muligheder, så skal vi sørge for at rådgive dig så du føler dig tryg, og er sikker på at vi finder den bedste løsning for din bil.

Anhængerstik diagram

Du kan få brug for at skifte stikket på din trailer eller campingvogn, og så er det vigtigt at du kender til placeringen af ledninger i stikket, og her kan et trailerstik diagram være en stor hjælp til at få styr på ledningernes placeringer. 

Hvis du sørger for at skifte anhængertræk hos K2 biler, så garanterer vi, at det hele er på plads, og at det vil være en smal sag at skifte stik eller andet, når du får behov for det.

At få lavet anhængertræk eftermontering er en tillidssag som du kun bør overlade til eksperter. Vores team af dygtige mekanikere har mange års erfaring indenfor automekanikerfaget, og de er specialister inden for blandt andet anhængertræk, men også mange andre reparationsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

For os er det afgørende at gøre vores arbejde på en måde, så vi skaber gode og vedvarende kunderelationer, og vi tror på, at når vores kunder kommer igen og igen, så er det på grund af vores faglige ekspertise, gode humør og professionelle arbejde.

Når du bestiller hos os, er din bil i trygge mekanikerhænder, så bestil tid tid til montering af anhængertræk – vi vil i hvert fald gøre vores ypperste for at gøre os fortjent til din tilfredshed.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde