Montering af anhængertræk

K2 Biler – Anhængertræk

Montering af anhængertræk

Er du på vej på bilferie med familien ned gennem Europa? Skal du flytte din sofa hen til din nye lejlighed? Eller har du brug for at transportere en masse af dit affald til genbrugspladsen?

Der er mange gode grunde til at brug for montering af anhængertræk på din bil, så du fremover kan have enten din campingvogn eller trailer på slæb, når du kører.

De fleste danskere har således også et anhængertræk i dag, og der er ikke længere tale om en ”jydekrog”, men snarere et allemandseje i Danmark.

En af årsagerne til, at den kugleformede krog er blevet populær hos de danske bilejere, er især, at bilerne i dag er mindre end tidligere. En trailer giver mere plads og rummelighed, hvilket øger muligheden for at transportere flere ting ad gangen.

Hos autoværkstedet K2biler hjælper vi dig godt på vej med montering af anhængertræk. Vi dækker hele København og Storkøbenhavn. Vi har mange års erfaring med reparation og bilservice, herunder at montere en såkaldt ”jydekrog” og er kendt for glade kunder.

Tag en snak med os om eftermontering af træk

Det kan være en uoverskuelig proces at anskaffe sig det perfekte anhængertræk, og derfor er det oftest en god idé at få et par ekspertråd, inden du finder dankortet frem fra pungen og investerer i din fremtidige bilkrog. Ifølge færdselsloven hedder krogen faktisk en tilkoblingsanordning.

For din egen og dine medtrafikanters skyld, siger loven, at din trailer eller campingvogn skal være koblet til bilens strøm for, at du må køre. Dit blinklys, nærlys og bremselys skal altså virke og kunne informere de bagvedkørende bilister i trafikken, når du bevæger dig ud på vejen med et påhæng på slæb.

Den mest almindelige form for anhængertræk er den kugleformede kobling, som du formodentlig har oplevet, at de fleste europæiske bilister benytter sig af. Denne koblingsform egner sig bedst til trailere uden for meget vægt eller en lille campingvogn. Hvis du derimod kører i lastbil, er det i stedet enten en såkaldt koblingstragt eller en sættevognskobling, som du bør anvende, da du kører med tungere last.

Vil du læse mere om det specifikke bilmærke, kan du læse mere om:

Vi dækker hele København og Storkøbenhavn.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

K2 Biler – Aircondition service

Ønsker du montering af anhængertræk?

Hos K2Biler kan vi hjælpe dig med eftermontering af træk på Sjælland.

Vi fører en række af de mest anerkendte mærker inden for anhængertræk, som eksempelvis Westfalia, Bosal, Auto-hak, Brink og Thule. Med de mest anerkendte mærker og vores professionelle eftermontering af træk, kan du bevæge dig ud på vejene med funktionelle lys, uden at have ofret dine penge på endnu et syn.

Vores autoværksted ligger tæt på København nærmere betegnet Ballerup nær Smørum.

Vi dækker hele København og Storkøbenhavn.

Høj kvalitet på service

God kundeservice

Erfarne medarbejdere

Fleksibel tidsbestilling

Tænk dig godt om inden du selv monterer dit anhængertræk

Overvejer du selv at montere dit nye anhængertræk på din bil? I så fald anbefaler vi dig at kontakte dit lokale bilværksted, inden du tager arbejdshandskerne på og finder værktøjet frem.

Montering af anhængertræk hos K2 Biler i Ballerup

Selvom det ofte er muligt at montere et anhængertræk selv, vælger de fleste nemlig at få professionel hjælp, så de trygt kan bevæge sig ud på vejene efterfølgende.

Hvis du selv vil montere din krog, så kræver det både, at du er fix på fingrene, gode venner med dit værktøj og god til elektronik, da din trailer eller campingvogn også skal have strøm.

Af den grund er det oftest både den letteste og hurtigste måde at få bileksperterne til at klare monteringen af dit anhængertræk.

Hvis du selv monterer dit anhængertræk, skal din bil desuden til syn efterfølgende.

Men hvis din ”jydekrog” bliver monteret hos et momsregistreret værksted, slipper du for synet, og du kan således nøjes med kun at betale bilmekanikeren for selve monteringen.

Et autoværksted du kan stole på

Selvom der er mange gode autoværksteder i København, tør vi alligevel godt sige, at vi er et af de bedste i hovedstadsområdet. Vores team har mange års erfaring inden for automekanikerfaget og er således specialister inden for autoreparation og autoservice. Vi er desuden kendetegnet ved at have gode og vedvarende kunderelationer.

Vi er stolte af, at mange af vores kunder har stor tillid til vores arbejde, og vi tror på, at de kommer igen og igen på grund af vores faglige ekspertise, gode humør og professionelle arbejde. I vores øjne er gode kundeforhold det vigtigste element i en sund forretning, og vi gør således altid vores ypperste for at gøre dig tilfreds.

Når du besøger vores værksted i Ballerup, er din bil er med andre ord i trygge mekanikerhænder. Vores autoværksted er desuden tilknyttet AutoPartner, som jævnlig holder kontrol med medlemmernes service og autoarbejde, og det er dermed din garanti for et godt autoarbejde.

Du er meget velkommen til at ringe til os og spørge mere ind til monteringen af dit anhængertræk eller kigge forbi til en samtale, hvor vi også kan oplyse dig om priser og dine forskellige muligheder for anhængertræk.

Ring til os på 71 74 74 00 eller skriv på info@k2biler.dk eller find vores autoværksted på adressen Energivej 23, 2750 Ballerup.

Vi dækker hele København og Storkøbenhavn.

Eftermontering pris? Hvad koster det at få træk på bilen?

Har du selv stillet dig spørgsmålet, hvad koster det at få anhængertræk på bilen? Pris på montering af anhængertræk afhænger af din bilmodel samt hvilket træk, du har behov for. Når du kommer ned til vores værksted, får du vores anbefalinger samt en uforpligtende pris på, hvad det koster at montere på netop din bil.

Vores kunder siger:

God service, de fandt fejlen hurtigt. Jeg blev ved afleveringen gjort opmærksom på at reperationen kunne blive lidt dyrere end først forventet. Lidt senere blev jeg ringt op med en pris, som var helt fair. Et par timer senere var bilen færdig, og som ekstra servcie var måtterne støvsugede.

– Morten Johansen, Skoda Octavia

Virkelig god dialog og service. Der tilkom ekstraarbejde i forbindelse med Synstjek , det blev dog en smule billigere end den aftalte pris.. Vi kommer helt sikkert igen hos K2Biler.

– Lars, Citroën Berlingo

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde