Professionel service af klimaanlæg

K2 Biler – Aircondition service

Service af klimaanlæg

Trænger din bil til et tjek, så prøv vores professionelle værksted hos K2 Biler. I mere end 10 år har vi hjulpet en lang række bilejere i og omkring Københavnsområdet med hurtig og effektiv reparation, service og vedligehold af deres bil. Vi vil også gerne hjælpe dig.

Der er en lang række fordele ved at gøre brug af vores værksted, hvis du ønsker lokal booking af tid til din bil: 

  1. Hurtig og effektiv service af klimaanlæg i Ballerup
  2. Lave priser
  3. Professionelt team af mekanikere
  4. Det nyeste i udstyr
  5. O.E. godkendte reservedele
  6. Garanti via Autopartner

Vi gør det trygt og ikke mindst let at undvære din bil – vi tilbyder nemlig lejebil og tilbyder også muligheden for at blive bragt til til job eller hentet efter aftale.

Din bil fortjener det

Tre trin til god vedligeholdelse

01

Regelmæssig bilpleje

Det betaler sig at få tjekket bilens klimaanlæg – som minimum hver andet år. Et anlæg kan bl.a. tabe kølervæske, hvilket forringer ydeevnen. Der kan tilmed opstå lugtgener fra bakterier ved manglende vedligehold.

02

Spring ikke over

Samling af væske eller utætheder kan også minimere både komfort og temperaturregulering. Et godt indeklima er vigtig for bilens værdi – også, hvis du en dag skal sælge.

03

Få professionel hjælp

Vi vægter tryghed højt. Derfor har du også altid garanti via Autopartner, når du benytter dig af vores services. Vi holder, hvad vi lover – og endda til den aftalte tid.

Bestil tid til service af klimaanlæg

Vores erfarne team af mekanikere elsker ikke bare at skrue i biler – de har stor ekspertise indenfor alle områder af reparation og servicering. Her har vi stor erfaring med alle bilmærker og sørger for omhyggelig håndtering af hver opgave. Ingen grund til at vente. Vi har gjort det let at få god, billig og ikke mindst professionel service af alle bilmærker og alle typer reparationer. Vi er eksperter i aircondition service!

Kig forbi vores hyggelige værksted og tag en snak med os, book online eller giv os et kald på tlf. 71 74 74 00 – vi glæder os til at lære dig og din bil at kende. Vi samler nemlig på gode kunderelationer.

Billig service i Ballerup

Selv om vi har presset priserne i bund, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores team af medarbejdere er helt up-to-date med, hvad der rør sig indenfor bilbranchen og sikrer dig professionel håndtering af din bil.

Bestil et klimaanlæg service hos os, så ved du, at du og din firhjulede følgesvend er i gode hænder. 

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ønsker du professionel service af klimaanlæg?

Aircondition service inkl. moms kr. 500,- *

*ekskl. evt. påfyldning af kølemiddel

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde