Motorvarmer

Motorvarmer - K2 Biler

Motorvarmer – K2 Biler

Benzin, diesel eller elektrisk motorvarmer til bilen

Det at sætte sig ind i en varm bil, det er ren forkælelse. Der findes ikke noget værre at sidde og ryste af kulde i bilen om vinteren.

Når du kører bil, skal du og dine passagerer nemlig have det behageligt. Med en motorkabinevarmer er du altid garanteret en god temperatur og et sundt indeklima i bilen.

Du kan enten vælge at investere i et oliefyr til bil, en bilvarmer elektrisk eller en benzindrevet model. Vores erfarne mekanikere hjælper dig godt på vej med køb og hurtig montering af enhver slags opvarmer.

Vi kan montere den, hvad enten du har en minibil, mellemklassebil eller luksusbil. 

Derfor skal du bruge en bilvarmer

Overvejer du at investere i en bilvarmer? Så skal du overveje et Webasto fyr. Med dette får du høj kvalitet og lang levetid. 

Der er mange fordele ved at investere i en god bilvarmer.

1) Du får den rette temperatur i bilen, lige fra du drejer nøglen – den er altid varm fra start, så du slipper for at sætte dig ind i en kold bil.

2) Du får større sikkerhed med en klar bilrude. Med en motorvarmer skal du ikke ud og skrabe og fjerne is eller kondens fra forruden.

3) Du sparer masser af tid og skåner miljøet, da bilen ikke skal holde i tomgang, mens du aftørrer og fjerner is fra bilen.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Montering af din bilvarmer 

Vores mekanikere har det nødvendige udstyr til at montere alle slags kabineopvarmere, både dem der kører på benzin og diesel og de elektriske udgaver. Vi låner din bil for en kort stund, og så får du den tilbage med et styks velmonteret bilvarmer.

K2 biler har stor erfaring med Webasto montering og er certificeret forhandler af dette mærke. Derfor kan vi altid hjælpe dig godt på vej med valg og montering af bilvarmere fra denne producent.

Motorvarmere. Benzin, diesel eller elektrisk motorvarmer til bilen. K2 Biler - dit autoværksted i Ballerup.

Ønsker du en motorvarmer til din bil?

Priser fra kr. 12.000,00 incl. moms.

Nu kan du også få en elektrisk motorvarmer

Så er den her endelig! En bilvarmer elektrisk fra Webasto er både billig og miljøvenlig. Den skåner miljøet, idet den kører fuldstændig emissionsfrit.

En anden fordel er også, at du kan varme bilen op i garagen, da den ikke udleder en hel masse forurenende stoffer. Derudover får du selvfølgelig samme komfort, som du er vant til med Webasto.

Det er ovenikøbet uden, at du belaster bilens batteri.

En el motorvarmer er også yderst let at betjene. Med den trådløse betjening kan du tænde for opvarmeren på 1000 meters afstand. Alt du skal bruge for at anvende den elektriske Webasto motorvarmer, er et almindeligt 230 V stik.

Det koster en motorvarmer 

Prisen på din motorvarmer afhænger meget af, hvilken model du vælger og hvilken type bil du har. Det kan være en elektrisk model eller en model, som kører på brændstof som benzin eller diesel. Webasto bilvarmer priser er altid fornuftige, så du kan få en smart model til en god pris.

Et oliefyr pris kommer an på modellen. Hos os kan du altid få et godt Webasto oliefyr tilbud. Vi hjælper dig med at finde det rigtige fyr til netop din bilmodel og kan altid finde en god Webasto oliefyr pris til dig.

Vil du vide mere om priserne på motorvarmer montering? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde