Webasto fyr

K2 Biler – dit lokale værksted

Få en varm bil med et Webasto fyr

De fleste af os kender det at sætte sig ind i en kold bil om vinteren, og først når man nærmest er nået frem til destinationen, er bilen endelig blevet dejlig varm.

Det kan du undgå for fremtiden, hvis du får monteret en bilvarmer i din bil. Der fås både elektriske eller benzindrevne bilvarmere samt oliefyr til bilen.

Ved at få et Webasto oliefyr installeret, får du et fyr i en høj kvalitet og med en lang levetid.

Du kan få installeret et Webasto fyr hos K2 Biler.

Vi har stor erfaring med montering af Webasto fyr, og vi er certificeret forhandler af dette mærke.

Desuden har vores mekanikere det helt rigtige udstyr til montage af alle slags kabineopvarmere, både til dem, der kører på diesel og benzin, samt de elektriske udgaver, som man kan få.

Eksperter på området

K2 Biler er et autoværksted beliggende i Ballerup.

Vi har en stor erfaring med servicering og tjek af alle typer af bilmærker. Desuden sælger vi brugte biler.

Vores erfarne team af dygtige og kvalificerede mekanikere står klar til at hjælpe dig med både små og store reparationer på din bil.

Om bilen bare skal have et servicetjek, om der skal monteres en anhængerkrog, eller noget skal repareres . . ja, så kan du regne med K2 Biler. Vi holder, hvad vi lover, og til den aftalte tid!

Fordele ved en Webasto bilvarmer

Der er mange fordele ved at få installeret en Webasto bilvarmer.

Bilen har den rette temperatur, lige fra du drejer nøglen, så du slipper for at sætte dig ind i en kold bil. Du slipper også for at skulle ud og skabe is af ruderne eller fjerne kondens fra forruden.

Så kan du køre med det samme og spare tid, i stedet for at vente på, at du kan se ud igennem ruderne. Og det gavner miljøet, at du ikke mere skal holde i tomgang, mens du bruger tid på at skrabe is af ruderne på bilen. 

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få et tilbud

Uanset, om det er en luksusbil, en mellemklassebil eller en minibil, som du har, så kan vi montere en bilvarmer i din bil.

Vores mekanikere er altid klar til at rådgive og vejlede dig i det rigtig køb og montering af en motorvarmer, så du kan gå den næste vinter i møde, uden at skulle fryse og bøvle med at skrabe is af ruderne på din bil.

Ønsker du et webasto fyr til din bil?

Priser fra kr. 12.000,00 incl. moms.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde