Påfyldning af kølemiddel til aircondition

K2 Biler – Aircondition service

Påfyldning af kølemiddel til aircondition

Så vigtigt er det!

Er du på udkig efter lokal påfyldning af kølemiddel til aircondition i Ballerup eller i og omkring Københavnsområdet, så bør du prøve K2 Biler.

Vi servicerer hvert år en lang række biler af alle mærker med billig, hurtig og professionel service. 

Vi holder, hvad vi lover og altid til aftalte tid.

Vi overholder også alle gældende regler, når det handler om at fylde væske på aircondition.

Din bil fortjener det

Tre trin til god vedligeholdelse

01

Regelmæssig bilpleje

Det er vigtigt, at holde systemet ved lige såvel sommer som vinter. Manglende vedligeholdelse af bilens aircondition anlæg betyder typisk forringet holdbarhed.

02

Spring ikke over

Nedsat kølekraft giver en dårligere driftsøkonomi. Vi sørger for korrekt afmålt mængde kølemiddel, hvilket sparer på bilens hestekræfter, så din bils motor kan yde mere.

03

Få professionel hjælp

Med aircondition service hos os får du den korrekte justering af dit anlæg udført af et professionelt team af mekanikere og med garanti via Autopartner..

Der er mange fordele ved at gøre brug af vores professionelle værksted

Vi tilbyder bl.a.:

 1. Professionel service
 2. Lave priser
 3. Et erfarent team af mekanikere
 4. Stor viden omkring alle bilmærker
 5. Værksted med det nyeste udstyr
 6. O.E. godkendte reservedele
 7. Garanti via Autopartner
 8. Mulighed for lånebil

Vi håndterer alle opgaver, store som små, med største professionalisme. Vi sørger for hurtig, effektiv og omhyggelig servicering af din bil, så du kan få den igen i god behold til aftalte tid. Vi henter og bringer dig også efter aftale.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 • Felter markeret med * skal udfyldes.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for tryghed, når det gælder din bil og alt, der omhandler økonomi i forhold til reparationer, så bare rolig – vi vægter tryghed højt og tilbyder derfor også garanti via Autopartner, så ved du, at både du og din bil er i gode hænder. 

Vi vægter gode kunderelationer højt. Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse fra start til slut, når du gør brug af vores værksted. Vi tilbyder også komplet aircondition service i Ballerup.

Hvad siger loven – værd at vide

Selv om det kan virke som en simpel opgave, så er denne form for service forbundet med at opfylde gældende regler indenfor såvel den danske lovgivning som EU-lovgivningen, dertil kræves endvidere en vis professionalisme, da et anlæg kan gemme på både ophobning af væske, utætheder, bakterier og svamp m.m.

 • Påfyldning af kølemiddel til aircondition er ikke lovligt derhjemme
 • Der foreligger særlige regler om klimavenligt kølemiddel

Der er fra EU særlige krav, når det gælder servering og påfyldning af sådan et anlæg. Her er bl.a. krav til brug af klimavenlige væsker, lige som det ikke er tilladt selv at påfylde disse væsker på egen matrikel. Disse ting skal foretages på et autoriseret værksted – dette gælder bl.a. for både at øge sikkerheden, men i høj grad også for at tage bedst muligt hensyn til miljøet.

Påfyldning af kølemiddel til aircondition hos K2 biler lever op til alle gældende regler og lovgivning på området. Du får altid professionel service, når du benytter vores værksted.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde