Skylning af automatgearkasse

K2 Biler – dit lokale værksted

Skylning af automatgearkasse

Hvis du skal have skiftet olie på automatgearkassen i din bil, er det anbefalelsesværdigt, at du også får skyllet din gearkasse igennem.

Olien i bilens automatgearkasse vil over tid blive påvirket af kondensvand og forskellige temperaturskift.

Dette bevirker, at olien bliver helt sort, og det er en indikation på, at olien ikke har samme gode smøreegenskab og derved danner slam i gearkassen.

Dette bevirker efterfølgende, at olien ikke kan strømme ordentligt igennem gearkassen og vil blokere for ventilernes funktion.

Derfor gør det en stor forskel for din gearkasse, når den bliver skyllet fri for slam, inden den får en ny oliepåfyldning.

Effektiv skylning af automatgearkasse

Når man normalvis laver et olieskift, vil man tappe den gamle olie fra via bundtappe og derefter udskifte bundkarret, og så derefter påfylde nyt olie.

Derved vil der stadig være noget gammel olie tilbage i gearkasse, ventiler og konverter. Faktisk temmelig meget, så der er ikke er fuld plads til den nye olie.

Her hos K2 Biler foretager vi en automatgearkasse skylning i forbindelse med olieskift, så hele gearkassen bliver skyllet igennem. Derved opnår du, at du får næsten 100 pct. nyt olie i gearkassen efterfølgende. 

Book tid nemt og hurtigt

Hvis du er på udkig efter et sted, hvor du kan få foretaget olieskift, skylning af automatgearkasse eller reparation af automatgearkasse på Sjælland, så kan du nemt og hurtig booke en tid her hos os.

Når vi skyller din automatgearkasse, sættes der en maskine på bilen. Her sættes der en slange på, der fører den gamle olie fra gearkassen ud, og en anden slange, der påfylder den nye olie til gearkassen.

Vi har gjort det nemt for dig at booke en tid her på siden. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 71 74 74 00, så vi kan få en snak og aftale en tid.

Kontakt mig

Udfyld formularen herunder så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Professionelt værksted lokaliseret i Ballerup

Vores professionelle autoværksted ligger i Ballerup, og vi har billige priser.

Vi laver service og reparationer på biler for hele København og omegn.

Hos K2 biler har vi et team af dygtige og kompetente mekanikere, der har et solidt kendskab til alle typer af bilmærker. Vi holder altid, hvad vi lover, og til den aftalte tid.

Vi yder garanti via AutoPartner, så hos os er både din bil og dig i trygge hænder.  Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi forhandler også brugte biler her hos K2 Biler.

Ønsker du skylning af automatgearkasse?

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde