Tandremsskift

God pris på udskiftning af tandrem

Søger du en skarp pris på tandremsskift? Ring på tlf. 71 74 74 00 til vores autoriserede autoværksted i Ballerup for at få et godt tilbud.

Med vores konkurrencedygtige pris på udskiftning af tandrem kan du trygt besøge vores AutoPartner bilværksted i Ballerup ved København.

K2 Biler er det oplagte valg, når der skal skiftes tandrem. Det kan være farligt for bilen, hvis du undlader at udskifte motorens tandrem.

Et brud på en tandrem kan i værste fald koste dig en helt ny motor til din bil. Derfor bør du ikke spøge med de faste terminer for udskiftning af tandrem.

Det er vores erfaring, at det typisk bliver fem til ti gange dyrere at få repareret følgerne af en knækket kilerem frem for udgiften til at få kileremmen skiftet. Der er derfor ingen grund til at vente, til det er for sent.

Kontakt os allerede i dag på 71 74 74 00 for at bestille tid til din bils tandremsskift.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få et tilbud

Det er gratis og uforpligtende

Brugte biler

Se vores udvalg af brugte biler

Vi har fået ny adresse

K2 Biler
Energivej 23
2750 Ballerup

Kontakt os

Tlf.: 71 74 74 00
E-mail:
info@k2biler.dk

 

 

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Derfor kommer FDM jævnligt på besøg og udfører kontrol. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lånebil

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Vi henter dig også gerne, så din hverdag kan fortsætte, mens din bil er på værksted. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Paste your AdWords Remarketing code here