Anhængertræk til Skoda

K2 Biler – dit lokale værksted

Montering af anhængertræk på Skoda

Vi gør det nemt med montering af anhængertræk på Skoda hos K2 Biler.

Vi har nemlig stor erfaring på området, håndterer alle reparationer og serviceopgaver hurtigt og effektivt samt tilbyder attraktive priser. Få styr på bilen, lånebilen og glæd dig over altid lave priser, når du gør brug af vores professionelle værksted. 

Hvad enten du ønsker Skoda værksted på en Fabia eller måske Skoda Octavia, så er din bil i trygge hænder. Vi er eksperter i alle bilmærker og årgange. Vi byder bl.a. på:

 1. Et erfarent team af mekanikere
 2. Stor ekspertise indenfor alle bilmærker og årgange
 3. CAC certificering
 4. Garanti via Autopartner
 5. O.E. godkendte reservedele
 6. Værksted med up-to-date udstyr

Billige priser på service og reparation

Vores erfarne og professionelle team af engagerede mekanikere arbejder hurtigt og effektivt. Det er bl.a. med til at give dig attraktive priser på alle former for services, reparationer og montering af anhængertræk

Vi håndterer alle opgaver med største omhu, så din bil er i trygge hænder – også selv om priserne er små.

 • Attraktive priser
 • 3 års garanti
 • Tryghed frem for alt

Kom ind og tag en snak med os, så vil du se, at vi elsker det vi laver. Vores mange gode kunderelationer i og omkring Københavnsområdet vidner om mange glade kunder. Vi leverer altid høj kvalitet på vores arbejde.

Vi sætter en stor ære i vores arbejde og sørger for altid at være helt opdateret på både viden og udstyr, så vi kan håndtere alle opgaver omhyggeligt, professionelt og ikke mindst mest priseffektivt.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 • Felter markeret med * skal udfyldes.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores garanti via Autopartner sikrer dig et team af mekanikere med fuld efteruddannelse, indsigt i tekniske data og garanti for veludført arbejde på netop din bil.

Hurtig og nemt

Det skal være både nemt og overskueligt at få sin bil til reparation. Derfor er servicen også helt i top, når du gør brug af vores værksted her hos K2 Biler. 

 • Vi overholder den aftalte tid
 • Vi rådgiver gerne omkring alle former for service og reparation

Book tid til montering af anhængertræk på Skoda allerede i dag – vi samler på gode kunderelationer og glæder os til at forkæle dig og din bil med den bedst mulige service. 

Kig forbi vores værksted i Ballerup eller giv os et kald på tlf. 71 74 74 00, så finder vi sammen den bedste løsning for dig og din bil.

Har du brug for montering af anhængertræk på Skoda?

Hvis du søger et certificeret værksted i Ballerup, så har du hos K2 Biler fundet det værksted i København, der kan hjælpe med netop dette.
Kontakt os allerede i dag og book tid.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lånebil

Hos K2 biler stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde