Anhængertræk til Peugeot

K2 Biler – dit lokale værksted

Montering af anhængertræk på Peugeot

Hos K2 Biler gør vi det let at være bilejer.

Har du en drøm om at køre rundt med trailer og samtidig få eftermonteret et anhængertræk på din Peugeot, så snyd ikke dig selv for et besøg hos os. Vi tilbyder nemlig intet mindre end:

  1. Attraktive priser
  2. Professionelt team af mekanikere
  3. Brug af O.E. godkendte reservedele
  4. Up-to-date værksted og udstyr

Vi tilbyder garanti via Autopartner og CAC certificeret team af medarbejdere.

Her får du professionelt og kosteffektivt veludført arbejde.

Autoværksted med lokation i Ballerup

Vi servicerer ikke blot kunder i og omkring Ballerup, men i hele Storkøbenhavn. Vi samler på gode kunderelationer bl.a. med vores høje grad af service. Vi vægter høj grad af viden, erfaring og ekspertise højt, så vi kan servicere og reparere din bil hurtigt og effektivt. Lad os være dit lokale autoværksted, når det omhandler montering af anhængertræk.

Bestil tid online 

Vi står klar til at hjælpe dig i mål med servicering af netop din bil – hvad enten du booker, ringer eller skriver. Vi har bl.a. gjort det let at bestille en reparation eller et serviceeftersyn her online. Du kan booke på en af følgende måder:

Vi tager gerne en snak med dig omkring dine muligheder – det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder. Bestil tid til montering af anhængertræk på Peugeot allerede i dag – vores professionelle team af mekanikere står klar til at udføre opgaven hurtigt, billigt og omhyggeligt med O.E. godkendte reservedele.

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for billig montering af anhængertræk på Peugeot?

Hvis du søger et certificeret værksted i Ballerup, så har du hos K2 Biler fundet det værksted i København, der kan hjælpe med netop dette.
Kontakt os allerede i dag og book tid.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde