Porsche service

K2 Biler – dit lokale Porsche værksted

Porsche service

Hvis du er på udkig efter et top professionelt sted at få lavet service og reparationer på din Porsche, som samtidig er et billigt autoværksted, så er K2 Biler lige noget for dig.

Ved at få lavet Porsche service og eftersyn jævnligt kan du være sikker på, at både din bil og sikkerheden er i orden for både dig og dine medtrafikanter. 

Det er også vigtigt at overholde de eftersyn, der skal foretages i forhold til fabriksgaranti på bilen. Ved et sikkerhedstjek af din Porsche gennemgår vi bilen fra A til Z.

K2 Biler er et Porsche værksted på Sjælland, der har et hold af mekanikere med stor ekspertise og erfaring inden for servicering af Porsche og også andre bilmodeller.

Selvom vi har presset vores priser i bund, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører.

Vores team af dygtige mekanikere er helt ajour med, hvad der rør sig i bilbranchen, og du kan være sikker på, at du får en super professionel håndtering af din bil.

Porsche værksted

Her på vores værksted yder vi Porsche service Ballerup, København og omegn. Vi kan dog også tilbyde Audi service og VW service.

Vi er et engageret og professionelt team af dygtige mekanikere, og du kan være sikker på at både dig og din bil er i trygge hænder her hos os.

K2 Biler er en del af AutoPartner, og vi har også lejebiler, så du ikke behøver at stå og mangle en bil, mens din egen er på værksted. Vi kan tilbyde alle former for reparationer af din bil, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele.

Vores værksted råder over alt det nyeste udstyr, og skulle du have været ude for et uheld med bilen, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Certificeret værksted

Kontakt os for at få et godt tilbud. Vi er et godt Porsche værksted i Ballerup, og vi yder 3 års garanti på udført arbejde. Du kan regne med, at vi holder, hvad vi lover, og tilmed til den aftalte tid. Det er både nemt og hurtigt at booke en tid til et serviceeftersyn her på siden. Du kan også kigge forbi vores hyggelige værksted og få en snak med os. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe på tlf. 71 74 74 00 eller sende en mail på info@k2biler.dk, så vi kan finde ud af noget. Vi glæder os til at se både dig og din bil!

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for et Porsche værksted i Ballerup?

Hvis du søger et certificeret Porsche værksted i Ballerup, så har du hos K2 Biler fundet det værksted i København, der kan hjælpe med netop dette.
Kontakt os allerede i dag og book tid til udskiftning.

Vores værksted i Ballerup kan det hele

Vi tilbyder alle former for reparationer, og skulle uheldet være ude, kan vi også tilbyde at rette og male eventuelle buler.

Tryghed frem for alt

Vores værksted er en del af AutoPartner. Det betyder, at vores kunder er i trygge hænder og altid får den bedste service.

Lejebil

Hos K2 biler har vi lejebiler, så du er hurtigt videre. Ring gerne og hør mere, vi er meget fleksible.

Top service

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi bruger kun O.E godkendte reservedele. Vores værksted er up-to-date med det nyeste udstyr, så vi kan hjælpe kunden sikkert videre.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark, som skaber tryghed for dig som kunde